Tartozásai vannak, mégis új luxusautóval jár Stohl András

vásárlás börtönbüntetés luxusautó színész Stohl András millió sofőr jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új autót vásárolt Stohl András - jelentette szemfüles riporterünk. A Life.hu megtudta, hogy a színészt újabban egy remek állapotban lévő személygépkocsival fuvarozzák.




Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Kattints és nézd meg hogyan hagyta el a börtönt Stohl!

"Andrást egy új autóval fuvarozzák már hetek óta. Nagyon szép kocsi, százszorta jobban illik hozzá, mint az az öreg ütött-kopott kocsi, ami volt. Jól mutat benne nagyon" - mesélte egy szemtanú, aki több ízben is látta Stohlt az említett, több millió forintot érő autóval. Stohl egyébként mindig is szerette az igényes gépjárműveket, az autó, amit összetört az említett balesetben, szintén egy elegáns terepjáró volt. Egyébként Stohlnak öt évre vonták be a jogsiját, és a színész a büntetés leteltével azonnal kérvényezni fogja, hogy újra volán mögé ülhessen.

Tolvai Reni sokkolt a melleivel! Kattints a galériáért!



Gyereket akar Kucsera Gábor és Sári Évihttp://www.life.hu/tested-lelked/20120618-gyereket-szeretne-kucsera-gabor-es-sari-evi-de-nem-hazasodnak.htmlSokáig férfiként élte az életét a Jóban Rosszban színésznőjehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120615-cseke-katinka-soha-nem-mutatta-ki-erzelmeit-de-keptelen-elszakadni.htmlKínos bakit vétettek a csatornákhttp://www.life.hu/szorakozz/20120619-kinos-bakit-vetett-az-rtl-klub-es-a-tv2-hiradoja.htmlPornósztárral játszik Lindsay Lohanhttp://www.life.hu/szorakozz/20120614-pornosztarral-jatszik-lindsay-lohan.htmlLenyúlta Alekosz millióit barátnője, Betty, majd szakítottakhttp://www.life.hu/legykepben/20120619-a-valovilag-nyertesenek-ex-baratnoje-megcsalta-es-lenyulta-alekosz-millioit.htmlAz énekesnő lógó mellei kiverték a biztosítékot mindenkinél - fotóhttp://www.life.hu/legykepben/20120618-tolvai-renit-kritizaljak-a-celebek-es-keleti-gyorgyi-is-a.htmlLepofozták az agresszív és tomboló magyar énekesthttp://www.life.hu/legykepben/20120617-botrany-a-viva-cometdijkioszto-afterpartijan-elcsattant-egy-pofon-der-heni.htmlStohl András és Mádai Vivien együtt?http://www.life.hu/legykepben/20120605-stohl-andras-es-madai-vivien-egyutt-fog-musort-vezetni-osszel.htmlAlkalmi munkákból él Stohl Andráshttp://www.life.hu/legykepben/20120531-alkalmi-munkakbol-el-stohl-andras.htmlKiújulhat a viszály Stohl András és Sebestyén Balázs közötthttp://www.life.hu/szorakozz/20120523-kiujulhat-a-korabbi-viszaly-az-rtl-klub-musorvezetoi-stohl-andras.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.