plasztikai műtét mellnagyobbítás tüntetés Megasztár énekesnő természetesség Tolvai Renáta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tüntetést szerveznek az interneten, hogy Tolvai Reni ne plasztikáztassa meg a természetes melleit. Reni büszke az idomaira, és eszébe se jutott változtatni magán.

Míg a hírességek kritizálják, Keleti Györgyi egyenesen lógó mellűnek nevezte azért, mert egy átlátszó Léber Barbara ruhában jelent meg a VIVA Comet díjkiosztón, az átlagemberek inkább Tolvai Reni mellé állnak. Az interneten tüntetést szerveznek, hogy Reni ne plasztikáztassa magát, ugyanis kiderült a napokban, több plasztikai sebész is jelentkezett, hogy ingyen szívesen átvarrnák Reni kebleit. Az énekesnő azonban köszöni, de nem kér belőle.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu


"Egészséges nő vagyok, nem akarok magamon semmit sem változtatni " - mondta öntudatosan. Egyébként édesapja fogalmazta meg azt a véleményt, amivel a fórumozók zöme is egyetért. "Akik szerint Reninek baj van az idomaival, az nem tudja, hogyan kell egy fiatal lány melleinek kinéznie szilikon nélkül!"





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.