Bándy Katát egy autóba tuszkolták - Tanúja is van a történteknek

pszichológus gyilkosság Pécs gyilkos rendőrség Bándy Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, hétfő reggel beismerő vallomást tett az a 26 éves férfi, akit a pécsi rendőr pszichológusnő, Bándy Kata meggyilkolásával gyanúsítanak. P. László állítólag szexuálisan túlfűtött személy, aki a barátnőjét prostituáltként futtatta. Kata megtetszett neki, és ez lett a lány veszte... A legfrissebb hírek szerint a lányt egy autóba tusztolták be, az esetnek pedig szemtanúja is volt.

Ahogy az origo.hu is írja, a Bama.hu szerint a nyomozók úgy gondolják, P. Lászlónak volt egy bűntársa, akivel a Vöröskereszt utcában tuszkolták be egy autóba Bándy Katát. A Dunántúli Napló információi szerint Bándy Kata elrablásának tanúja is volt, aki hallotta, és talán látta is a lány elrablását.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Kattints a képre a galériáért!

A 26 éves P. Lászlót múlt szombaton Bóly mellett, menekülés közben fogták el, előzetes letartóztatásáról szerdán dönt a bíróság. A bűnügyben még sok részlet tisztázatlan, így azt is találgatják, hogy hány embert fogtak el. Egyes sajtóinformációk szerint nemcsak P. Lászlót, hanem egy másik férfit is előállítottak a rendőrök, míg mások úgy tudják, tovább folyik a kutatás egy férfi után, akinek szintén köze lehetett a gyilkossághoz. A Blikk információi szerint a bűnöző férfinak lakhelyén, Kelebián felesége és gyermeke volt, Pécsett azonban futtatásból élt, a Felsővámház utca környékén dolgoztatta újdonsült élettársát. A napilap szerint így figyeltek fel rá a nyomozók, amikor mindenkit ellenőriztek a környéken.

Az RTL Klub Fókusz című műsorában megszólalt Bilkei Pál kriminálpszichológus, aki átnézte a gyanúsított közösségi oldalát is. "Mindenképp agresszív viselkedésre utal, aminek a tartalmát a szex tölti ki. Azok az oldalak, amiket ő lájkolt, majdnem mindig a szexszel foglalkoztak, bizarr szexfotók, stb., és szerepelnek benne társkereső oldalak is" - vallotta a szakértő.

P. László édesanyja a Híradótól tudta meg, hogy a fia ölt. "Nem hiszem el" - mondta. "Az, hogy öljön, az kizárt" - tette hozzá a kamerák előtt. A nő megmutatta a fia szobáját is, ahol több rendőrségi behívót is találtak. Kiderült, a férfinak a gyilkosság idején is börtönben kellett volna lennie. Nagyon rossz híre volt a környéken, betörések, lopások kapcsolódnak a nevéhez.

A BMRFK közleményében a 26 éves gyanúsított elfogásának ténye mellett azt tudatta: továbbra is nagy erőkkel folytatják a nyomozást, és a bűncselekmény valamennyi körülményének tisztázása után tartanak sajtótájékoztatót.

Forrás: MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.