Kijátszotta a rendőröket Bándy Kata gyilkosa - elmenekült az őt kereső rendőrök elől

gyilkosság kihallgatás menekülés ügyvéd Bándy Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kijátszotta a rendőröket Bándy Kata gyilkosa. A Bors információi szerint az elfogását megelőző napon P. László hidegvérrel elsétált az őt fotó alapján kereső rendőrök elől.

Szerdán senki sem juthatott be a pécsi bíróság épületébe, amikor az előzetes letartóztatásról döntő tárgyalásra hozták Bándy Kata gyilkosát. Legalább félszáz rendőr biztosította az épületet, P. Lászlót egy elsötétített üvegű furgonnal, kommandósok vitték a bíróságra. Végül megszületett a döntés: P. Lászlót 30 napra előzetes letartóztatásba helyezték.

MTI/Kálmándy Ferenc
MTI/Kálmándy Ferenc

,,Nem fellebbeztünk, védencem elfogadta a döntést, és fenntartotta keddi vallomását, amely szerint egyedül követte el a gyilkosságot. Védencem többszörösen büntetett előéletű, egészen fiatal korában kezdett el bűnözni. Eddig lopásért, gépjármű önkényes elvételéért, illetve zsarolásért ítélték el. Július 2-án valóban börtönbe kellett volna vonulnia, ám ő azt állítja, hogy már Pécsett tartózkodott, amikor az értesítés megérkezett a kelebiai tanyán élő édesanyja címére, így ő nem is tudott erről a rendelkezésről" - mondta a Borsnak dr. Solymos Sára ügyvéd, aki hozzátette: nem tud arról, hogy egy kisfiú találta volna meg Bándy Kata holttestét.

Tipp! Képek a pécsi gyilkosságról. Kattints a galériáért!



,,Az pedig végképp életszerűtlen, hogy rejtőzködő ügyfelem megfenyegette volna a gyermeket, hiszen ezzel felhívta volna a figyelmet magára. Ilyen fenyegetésről a rendőrségi kihallgatásokon sem esett szó" - tette hozzá az ügyvédnő.

A Borsnak egyébként P. László lakóhelyének egyik volt lakója elmondta: a rendőrség már szombaton elfoghatta volna P. Lászlót, azonban a férfinak akkor még sikerült egérutat nyernie. ,,Száz rendőr jelent meg itt, jöttek a kommandósok is, Lászlónak azonban sikerült elsétálnia. Pedig a rendőrök a fotóját tartották a kezükben. Még szerencse, hogy másnap el tudták kapni azt a gazembert" - mondta a neve elhallgatását kérő volt lakó a Borsnak.

Az előzményekről itt olvashatsz:

Bándy Katát egy autóba tuszkolták - Tanúja is van a történteknek

Megvan a tettes? - Fordulat Bándy Kata meggyilkolása ügyében

Összeomlott a Barátok közt színésze a rossz hír hallatánhttp://www.life.hu/legykepben/20120718-osszeomlott-a-baratok-kozt-szinesze-aradi-balazs.htmlDNS-profil - Az elkövetők rémálmahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120718-gyilkossag-bunugy-dns-profil-az-elkovetok-remalma.htmlHajdú Péter hízókúrára fogta a feleségét?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120718-hajdu-peter-hizokurara-fogta-a-feleseget.htmlKórházba került Halle Berryhttp://www.life.hu/legykepben/20120718-korhazba-kerult-halle-berry.htmlLelépett az elvonókúráról az ismert énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20120718-mc-haver-mulatos-zenesz-lelepett-az-elvonokurarol.htmlÍgy bulizik a magyar celebvilág krémjehttp://www.life.hu/legykepben/20120717-balaton-sound-puskas-peti-es-baronits-gabor-meselt-alkoholrol-es.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.