festmény térhatású kép Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A street art művészek olyan festményeket készítenek, melyek aszfalton térhatású kép illúzióját keltik.

A németországi Wilhelmshaven városában Andreas Wagner és Kay Lay készítette a világ legnagyobb 3D-s utcarajzát, mely hamarosan bekerülhet a Guinness-rekordok könyvébe. 40 művész a világ minden tájáról mutatja be a 2. Nemzetközi Utcarajz Fesztiválon azt, hogyan is készítik manapság ezeket a fantasztikus, 3D-s utcarajzokat.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ilyen ceruzát még nem láttál!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120802-toshiyuki-yamazaki-kulonleges-ceruzat-keszitett-japanban.htmlEgyütt a családhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120802-az-emlekmas-cimu-film-premierjere-latogatott-el-jack-osbourne-lisa.htmlCsodás víz alatti felvételek az olimpiánhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120802-michael-phelps-amerikai-uszo-az-olimpian-londonban.htmlÉdeshármas Los Angelesbenhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120802-jessica-biel-colin-farrell-es-kate-beckinsale-az-emlekmas-cimu.htmlCsók a viaszmúzeumbanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120801-csak-egy-csok-a-madame-tussauds-falai-kozott-sebastian-vettel.htmlGyurta Dani Londonbanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120731-gyurta-dani-londonban.htmlPenélope szobrot kapotthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120727-penelope-cruz-szobrot-kapott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.