plasztikai műtét boldogság mellnagyobbítás párkapcsolat Való Világ Alekosz megcsalás macsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alekosz elárulta, hogy annyi kicsapongó hónap után most végre mégis megállapodott kedvese, Betty oldalán. A 20 éves lány állítólag minden jó tulajdonságát kihozza a görög macsóból, aki egy mellnagyobbító műtéttel hálálta meg szerelme kitartását.


Megasztárosra cserélte Bereczki Zoltán a feleségéthttp://www.life.hu/legykepben/20120904-bereczki-zoltan-enekes-es-radics-gigi-a-megasztar-otodik-gyoztese.htmlCaramel megdöbbentő őszinteséggel beszélt szakításáról Hiennelhttp://www.life.hu/legykepben/20120904-caramel-a-the-voice-mestere-oszinten-elmeselte-miert-szakitott-hiennel.htmlA magyar származású üzletemberrel randizott Pippa Middletonhttp://www.life.hu/legykepben/20120903-pippa-middleton-katalin-hercegno-huga-aki-a-magyar-szarmazasu-andre.htmlRippel Feri fejjel lefelé lóbálta gyermekéthttp://www.life.hu/legykepben/20120903-rippel-feri-fejjel-lefele-logatva-jatszik-kisfiaval-herkulessel-istenes-bence.htmlKeleti Andrea az utcán aludt és kamionosokkal zuhanyzott együtthttp://www.life.hu/legykepben/20120531-keleti-andrea-fius-lanynak-tartja-magat-egy-kave-szily.htmlSenki sem ad munkát a ValóVilág egykori sztárjánakhttp://www.life.hu/legykepben/20120903-el-sem-kezdett-dolgozni-uj-radios-munkahelyen-maris-kirugtak-vv.htmlVége! Elviszi Alekosz lakását az RTL Klubhttp://www.life.hu/hazitunder/20120808-elviszi-az-rtl-klub-a-valovilag-4-gyoztese-alekosz-lakasat.htmlLenyúlta Alekosz millióit barátnője, Betty, majd szakítottakhttp://www.life.hu/legykepben/20120619-a-valovilag-nyertesenek-ex-baratnoje-megcsalta-es-lenyulta-alekosz-millioit.htmlAlekosz több százezres ajándékkal lepte meg szerelméthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120512-alekosz-egy-tobb-szazezres-mellmutettel-ajandekota-meg-szerelmet-bettyt.htmlSzado-mazo szexre gerjed az ismert magyar szépséghttp://www.life.hu/tested-lelked/20120904-bodi-sylvi-szadomazo-szex-kellek-ekszereket-csinaltatott-maganak-a-kepeket.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.