61 évesen is levetkőzne, és megmutatná új melleit Cicciolina

Husika kampány pornó szexi választások parlament vetkőzés mellplasztika Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cicciolina úgy érzi, jobban néz ki most, mint valaha, ezért üzeni a magyar Playboy vezetőségének: szívesen ledobja a ruháit!

"Nagyon szép a cicim, nemrégiben megcsináltattam, sokat úszom, és tornázom is. Büszke vagyok a testemre. Ha Pamela Anders­on 45 évesen levetkőzhetett, akkor én miért nem?" - tette fel a költői kérdést Husika.

Fotó: Zana Krisztián
Fotó: Zana Krisztián

Az egykori pornócsillag úgy véli, remek fizikai és szellemi állapotban van, olyannyira, hogy eltökélte: feltámasztja politikai pályafutását, és indul a közelgő olasz választásokon.

"Pártot alapítottunk Demokrácia, Természet, Szeretet néven, és én lettem a presidente" - nyilatkozta a Vasárnapi Blikknek Cicciolina, aki amolyan itáliai Robin Hoodként a szegényeket kívánja felkarolni. Csupa dolgozó, bérből és fizetésből élő egyszerű ember alkotja a párt tagságát.



"Hogy vetkőzök-e a kampányban? Ugyan már! A cicim mutogatásától még nem megy feljebb a GDP, és nem csökken a munkanélküliség. Szeretnék bejutni a parlamentbe, mert ha a törvényhozáson kívül politizál az ember, akkor senki sem figyel rá. Szívesen lennék például környezetvédelmi vagy turisztikai miniszter. Bármerre járok a világon, engem még a macskák is felismernek! Magyarországnak is jobban ki kellett volna használnia a bennem rejlő turisztikai lehetőségeket" - vélte a művésznő.

Staller Ilona 1987 és 1991 között már tagja volt az olasz parlamentnek. Akkor azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy szexet ajánlott Szaddám Huszeinnek, ha az cserébe felhagy Kuvait megszállásával. Azt mondja, most egyik politikusnak sem kínál erotikus örömöket, inkább a szegények gondjain segítene. "Hangosbeszélővel járom majd az utcákat, kampányolok teljes mellbedobással" - adott kapaszkodót a vizuális típusoknak.

A pártban jelentős szerepet vállal Luca di Carlo ügyvéd, Cicciolina 25 évvel fiatalabb kedvese is. Felröppent, hogy ők ketten összekötik az életüket. "Nem megyek férjhez. Minden szép, minden jó így is" - mondta a még mindig szexis díva.

Hatalmas zakó és kitartó Ildikó-rajongók az X-Faktor második válogatójánhttp://www.life.hu/legykepben/20120908-xfaktor-2012-masodik-valogato-geszti-peter-felesegenek-hasonmasa-es-hasra.htmlBeszólt a pasiknak az ismert magyar énekesnő - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120907-rossz-tanulo-zeneszek-is-jotekonykodtak-pasztor-anna-az-anna-and.htmlDrogozott és ivott a forgatások alatt a Dallas sorozat sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120907-larry-hagman-szinesz-a-dallas-sorozat-jockey-neven-ismert-rosszfiuja.htmlKészülnek a botrányra? Férfival kerül intim viszonyba Stohl Andráshttp://www.life.hu/legykepben/20120908-stohl-andras-az-angyalok-amerikaban-botranyos-szindarabban-jatszik-a-nemzeti.html800 ezerért árulja magát az interneten a magyar celeblányhttp://www.life.hu/legykepben/20120907-eden-szandra-a-neten-arulja-magat-800-ezer-forintot-ker.htmlRóla aztán végképp nem gondoltuk volna, hogy kábítószerfüggő volt!http://www.life.hu/tested-lelked/20120907-bradley-cooper-szinesz-bevallotta-hogy-het-eve-nem-drogozik-de.htmlÁrpa Attila összeszólalkozott és megütötte Bajor Imréthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120907-arpa-attila-megutotte-bajor-imret-de-csak-a-szinpadon-esett.htmlHihetetlen formában van a magyar énekesnő - Nem is gondoltuk volna rólahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120909-kirobbanoan-sportos-formaban-van-a-haromgyerekes-magyar-enekesno-szandi-aki.htmlIlyen a tökéletes "kézi munka" - Gyönyörhozó praktikák, hogy a pasid a csúcsra jusson (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120904-szex-szerelem-parkapcsolat-ilyen-a-tokeletes-kezi-munka-gyonyorhozo.htmlVágykeltő bikiniben állt kamerák elé Európa legszebb lányahttp://www.life.hu/szeress/20120830-szexi-bikiniben-allt-kamerak-ele-laki-zsuzsi-a-2003as-europa.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.