Elkapta a hév Tóth Gabit, a színpadon esett neki szerelmének

Tóth Gabi csók Rasztovics Dávid szenvedély focista szerelem énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi magával rántotta szerelmét, Rasztovics Dávidot a showbizniszbe!

A vadóc énekesnő olyat tett, amit eddig még soha! Életében először, a színpadhoz kevésbé szokott, a focipályákon viszont magabiztosan mozgó focistával együtt lépett színpadra egy luxus órabemutatón. Ráadásul annyira elkapta a hév a közös produkció alatt, hogy a jelenlévők szeme láttára többször is megcsókolta szerelmét. A vendégek nem ám afféle színpadi csókhoz asszisztáltak, egy igazi szenvedélyes csókban forrt össze a sztárpáros az Idő Urai elnevezésű partin.

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media

Milliókért mutatja meg táncos lábát Tóth Gabihttp://www.life.hu/szorakozz/20120912-milliokat-kapnak-a-szombat-esti-laz-szereploi-a-jeloltek-kozott.htmlEltiltották szerelmétől Tóth Gabithttp://www.life.hu/szorakozz/20120808-toth-gabi-enekesnot-eltiltottak-szerelmetol-rasztovits-david-focistatol.htmlMentőt hívtak a Megasztár énekesnőjéhez, Tóth Gabihozhttp://www.life.hu/szorakozz/20120730-mentot-kellett-hivni-a-megasztar-enekesnojehez-toth-gabihoz.htmlKiderült az igazság Tóth Vera és Tóth Gabi botrányos viszályárólhttp://www.life.hu/szorakozz/20120705-kiderult-az-igazsag-toth-vera-es-toth-gabi-botranyos-viszalyarol.htmlTóth Gabi sírva árulta el legnagyobb félelmeit Szily Nóránakhttp://www.life.hu/legykepben/20120427-toth-gabi-sirva-arulta-el-legnagyobb-felelmeit-egy-kave.htmlKamerák előtt fakadt sírva Tóth Gabi - Gyermekkori álma omlott összehttp://www.life.hu/legykepben/20120212-kamerak-elott-fakadt-sirva-toth-gabi.htmlTóth Gabi nem búslakodott sokáig szakítása után - Máris bepasizotthttp://www.life.hu/legykepben/20120130-toth-gabi-enekesno-uj-kedvese-rasztovics-david-focista-es-modell.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.