Vallott a műsorvezető: "A szerelem számomra csak barátság extrákkal"

műsorvezető szex szépségkirálynő barátság szerelem Müller Attila Barátság extrákkal Polgár Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már hét hónapja bitorolja Müller Attila szívét párja, Polgár Ildikó, a Miss Hungary 2008-as győztese.

Az egykori szépségkirálynő és a Viasat3 Fátylat rá! című esküvő reality-jének műsorvezetője között hatalmas az összhang. Titkuknak azt tartják, hogy már évek óta barátok, nagyon jól ismerik egymást és tiszteletben tartják a másikat. "Hét hónapja jöttünk össze, de már körülbelül öt éve vagyunk barátok. Szerintem ez is a záloga a mi kapcsolatunknak" - kezdte a beszámolót Attila.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub


"Közös az érdeklődésünk, nincs olyan, amit ne szeretnénk mindketten, és még a kémia is megvan. A mának élünk, nem tervezünk előre. Amúgy se vagyok ilyen és Ildi sem az a könyvelő típus. A mi kapcsolatunkat a legjobban úgy lehetne jellemezni, hogy barátság extrákkal" - viccelődik Attila.

"Nem élünk együtt, de igyekszünk annyit együtt lenni, amennyit az időnk engedi. Mind a kettőnknek szüksége van azonban a saját életterére is, így megmaradt a saját életünk. Egyikünk se tudná elviselni az olyan kérdéseket, hogy hol vagy, mit csinálsz, miért nem vagy velem. A legjobb, hogy nem is kell kompromisszumokat kötnünk, mert ugyanolyanok vagyunk" - avatta be a Life.hu olvasóit a műsorvezető jól működő kapcsolatának titkaiba.

Róluk soha nem gondoltuk volna, hogy válnak - Elmúlt a szerelem Győzike és Bea asszony közötthttp://www.life.hu/legykepben/20120918-gaspar-gyozo-gyozike-show-20-ev-hazassag-utan-valik.htmlÚjra szerelmes a Született feleségek sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120917-eva-longoria-szerelmes-uj-parja-mark-sanchez-leleplezo-fotok-keszultek.html150 000 forintos büntetést kapott a Való Világ sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120917-vv-fecora-valo-vilag-szereplore-a-nav-emberei-csaptak-le.htmlMegmutatta tündéri kislányát az ismert magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20120918-szulak-andrea-enekesszineszno-megmutatta-ot-eves-ovodas-kislanyat-rozinat-a.htmlA TV2 sztárja nagy beismerése: Csak negyven évesen jött elő belőlem az "ember"http://www.life.hu/legykepben/20120917-karasz-robert-nem-jegyezte-el-szerelmet-rozat-es-csak-40.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.