Újabb bizonyíték! Sorra mészárolta a prostituáltakat a magyar családapa?

gyilkosság prostituált Karcag rendőrség Kecskemét sorozatgyilkos örömlány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, elfogták a tettest, aki idén augusztusban kis híján megölt egy prostituáltat Kecskemét közelében. A Blikk úgy tudja, a tisztes családapának gondolt férfi nyomait egy korábbi prostituált-gyilkosság helyszínén is megtalálták.

Ahogy a Life.hu is megírta a rendőrség pénteken Szolnok külterületén fogta el É. Józsefet, aki orális szex közben késelt meg egy örömlányt, aki csodával határos módon túlélte a kegyetlen támadást. A férfit a környéken családszerető, segítőkész embernek ismerték. Az őrizetbe vett 33 éves férfi elismerte a bűntettet, így kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Thinkstock
Thinkstock

A rendőrség azóta vizsgálja, hogy a férfinek köze van-e a környéken korábban elkövetett további három prostituált-gyilkossághoz is. A Blikk úgy tudja, az egyik korábbi gyilkossággal máris összefüggésbe hozták az elkövetőt. A bulvárlap szerint a napokban a szakértők kimutatták a férfi nyomát a karcagi helyszínen is, ahol egy húszéves örömlányt gyilkoltak meg. 2010-ben a holttest egy csatornából került elő.
A Blikk által megszólaltatott szakértő szerint a prostituált-gyilkosságok hátterében gyakran elfojtott szexuális vágy állhat. A motiváció kettős lehet, amelyek közül az egyik a "büntetéstudat": megbüntettem azért, hogy pénzért árulta a nőiességét. A másik a világmegváltás. A szakértő szerint az az egy biztos, hogy a gyilkos mindenképpen személyiségzavaros.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.