Elveszítheti kislányát az egykori szépségkirálynő - A gyerek apja szerint beszámíthatatlanná válhat

pereskedés vita Földesi-Szabó László kislány Bálint Antónia gyereknevelés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soha véget nem érő vitasorozat bontakozott ki Bálint Antónia és gyermeke apja, Földesi-Szabó László között. A Life.hu újságírója ott volt, amikor a férfi és új felesége a Frizbi felvételén elmondta, hogy  fennáll az esélye annak, hogy Toncsi beszámíthatatlanná válik, és ebben az esetben készek elperelni tőle a kislányát.

Bevallotta Földesi-Szabó László, hogy SMS-ben már megfenyegette Bálint Antóniát, hogy kész végleg elszakítani őt a kislányától - tudta meg a Life.hu. "El fogom perelni tőled a gyereket, ha ezt így folytatod" - szólt a nevezetes üzenet. Az apa Hajdú Péter Frizbi című műsorában elmondta, hogy nem csupán azért fenyegette meg Antóniát, mert az gyakran ellehetetlenítette a láthatást, hanem azért is, mert feleségével, Rózsával úgy látják, elképzelhető, hogy Toncsi előbb-utóbb veszélyt fog jelenteni a gyermekre.

Földesi-Szabó László és felesége, Rózsa

"Antónia megbízhatatlan, labilis és ha a hangulata hatással lesz a kislányunkra, a feleségemmel valóban készen állunk magunkhoz venni. Már akkor elindítottuk a védelembe vételi eljárást, amikor egy magazinban Antónia azt nyilatkozta, hogy a mai napig is - akár nyilvános helyen - szoptatja időnként Lilient. Szerintünk ez nem normális dolog. És ha a helyzet romlik, elképzelhető, hogy előbb-utóbb a kislánynak jobb helye lesz nálunk" - árulta el az apa.

Bálint Antónia és Földesi-Szabó László között jelenleg több mint 6 különböző per zajlik, többek közt büntetőjogi eljárás is, és egyre durvul a helyzet a perlekedő felek között. A legfontosabb kérdés azonban az, hogy vajon milyen hatással van a szülei állandó marakodása a mindössze öt éves kislányra.

Liptai Claudia cáfol: személyesen vette át a rokkantkártyás iratokathttp://www.life.hu/legykepben/20120927-liptai-claudia-szemelyesen-vette-at-a-rokkantkartyas-ugy-iratait.htmlÚjra férjhez megy a TV2 műsorvezetője?http://www.life.hu/legykepben/20120926-szekeres-nori-tv2-musorvezetoje-ujra-ferjhez-megy-menyasszonyi-ruhat-probal.htmlMajka elrabolta Dundikáthttp://www.life.hu/legykepben/20120925-majka-velenceben-romantikazott-dundikaval.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.