Vége a rettegésnek! Elfogták a domonyvölgyi gyilkosság gyanúsítottját

Domony gyilkosság bűnügy rendőrség késelés nyomozás Gödöllo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elfogták a domonyvölgyi emberölés feltételezett elkövetőjét - közölte a rendőrség. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, hétfőn találták meg egy 33 éves nő holttestét Domonyvölgynél. Az elkövető egy másik nőt is meg akart ölni. A túlélő a Life.hu tudósítójának is nyilatkozott.

A megyei rendőrség emberölés bűntette miatt folytat eljárást, miután az orvosszakértő megállapította, hogy az elhunyt halálát idegenkezűség okozta. Azt nem tudni, hogy hol fogták el a domonyvölgyi gyilkosság feltételezett elkövetőjét. Az MTI megkeresésére Beluzsárné Belicza Andrea, a PMRFK szóvivője azt mondta: egyelőre többet nem közölnek, péntekre ígért bővebb tájékoztatást.

Fotó: Virág Márton
Fotó: Virág Márton

Ahogy azt a Life.hu is megírta, a gyilkosság áldozatát a Szent István Egyetem parkolójában szemelte ki a gyilkos. A sárga Opel Corsával közlekedő nő autójába akkor szállt be a férfi, amikor a jármű várakozott a kocsisorban. Az autó ezután nem a megszokott útvonalán haladt tovább. Szerdán Gyöngyösön felismerni vélték a feltételezett elkövetőt, ezért a Heves megyei rendőrség nagy erőket vont össze, és ellenőrzéseket tartottak a település környékén.

A Pest megyei rendőrség szerda reggel hozta nyilvánosságra a férfi fantomképét és személyleírását. Szerda este a PMRFK azt közölte: egy Gödöllőn elkövetett hétfői rablási kísérlet tettese után nyomoz a Gödöllői Rendőrkapitányság, és vizsgálják azt is, hogy van-e összegfüggés az eset és az ugyanazon a napon Domonyvölgyben elkövetett emberölés között.

Megszólalt a gödöllői késelés túlélője! - Félelem telepedett a városra, csoportokban járnak az emberekhttp://www.life.hu/legykepben/20120927-godollo-megszolal-a-keses-gyilkos-aldozata-mjudit-csapatokban-jarnak.htmlRettegnek az egyetemen - Újabb sorozatgyilkos garázdálkodik Magyarországon?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120927-ujabb-sorozatgyilkos-garazdalkodik-magyarorszagon.htmlBántalmazták és a Dunába dobták a bulizó fiatalokat - Az egyikük vízbe fulladthttp://www.life.hu/legykepben/20120926-vizoviczki-laszlo-emberei-a-hajogyariszigeten-dunaba-dobtak-es-bantalmaztak-a.htmlÚjabb bizonyíték! Sorra mészárolta a prostituáltakat a magyar családapa?http://www.life.hu/legykepben/20120926-e-jozsef-prostitualtgyilkolo-csaladapa-dnsnyomara-talalta-meg-a-rendorseg-karcag.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.