Rettegnek az egyetemen - Újabb sorozatgyilkos garázdálkodik Magyarországon?

tettes gyilkosság bűn áldozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kedden közölte, hogy megöltek egy nőt Domonyvölgy külterületén. Az áldozat holttestét hétfőn találták meg. A gödöllői egyetem hétfőn holtan talált munkatársa nem az első volt, akivel próbálkozott a támadó. Az áldozatra szerda délutántól mécsesekkel körbevett fényképek emlékeztetnek az egyetemen, a diákok és a munkatársak aggódnak. A legutolsó információk szerint vizsgálják a domonyvölgyi emberölés és egy rablási kísérlet közötti esetleges összefüggést.

Szeptember elején rontott egy vélhetően őrült gyilkos egy utcai járókelőre Pesterzsébeten: a férfit nyakon szúrta, az áldozat a kórházba szállítás közben elvérzett. A pesterzsébeti tettes és a gödöllői körözött gyilkos között c

www.police.hu
www.police.hu

Bal oldalon a domonyvölgyi gyilkos fantomképe,
jobb oldalon pedig a szeptember 4-i pesterzsébeti gyilkos képe


A pesterzsébeti tragédia áldozata ismerőse volt Bódi Guszti fiának, Csabának is, aki megpróbált segíteni a nyakon szúrt férfinek. Az esetről bővebben itt hallgathatod meg Bódi Csaba beszámolóját.

Egy rablót is keresnek

Egy Gödöllőn elkövetett hétfői rablási kísérlet tettese után nyomoz a Gödöllői Rendőrkapitányság; vizsgálják azt is, hogy van-e összegfüggés az eset és az ugyanazon a napon Domonyvölgyben elkövetett emberölés között - tájékoztatott a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szerda este a rendőrségi honlapon. A közlemény szerint egy ismeretlen férfi Gödöllőn akart kirabolni hétfőn egy gépjárművezetőt, akit tanúként már ki is hallgattak. A nyomozók vizsgálják, hogy van-e összegfüggés a rablási kísérlet és a hétfői domonyvölgyi emberölés között.

Forrás: Origo.hu / MTI / Blikk

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.