Sokkoló! Öngyilkos lett a gyilkossággal vádolt színész, A narancsvidék sztárja

gyilkosság katy perry drog verekedés Russell Brand öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megölte főbérlőjét, összeverte két szomszédját, majd öngyilkos lett Katy Perry expasija, Johnny Lewis. A férfi vélhetően drogok hatására cselekedett.

Mindössze egy héttel azután, hogy illegális fegyverhasználat és erőszakosság miatti börtönbüntetéséből szabadult, gyilkosságot követett el, erőszakoskodott, majd öngyilkos lett Katy Perry expasija, Johnny Lewis. A 28 éves férfit elsősorban A rocker csajok című filmből ismerheted, amelyben Kristen Stewart és Dakota Fanning oldalán játszott. Szerepelt még A narancsvidék című sorozatban, de játszott még többek között a Helyszínelőkben és a Smallville-ben is. A sztár vélhetően drogok hatása alatt állt. A férfi, aki épp gyermekelhelyezési pere miatt rendkívül rossz idegállapotban volt, hallucinált, beszámíthatatlan állapotban cselekedett.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Johnny először lelőtte főbérlőjét, a 81 éves Catherine Chabot Daviest és annak macskáját, ezután összeverte két szomszédját, majd leugrott a ház tetejéről, mert - a drogok hatására - úgy érezte, hogy szupererővel rendelkezik.

Katy Perry és Johnny Lewis 2006-ban alkottak egy párt, még mielőtt az énekesnő összejött volna későbbi férjével, Russell Branddel. "Borzasztóan elszomorít és megdöbbent a halála és mindaz, amit elkövetett" - nyilatkozta Katy az újságíróknak.

Sokkoló fordulat a Szinetár-Bereczki ügyben: minden vagyonát elveszítheti a különvált sztárpárhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120926-lefoglalhatjak-szinetar-dora-es-bereczki-zoltan-vagyontargyait-vegrehajtas-indult.htmlÓriási vita a stúdióban - Durván egymásnak estek a sztárok a műsor felvételénhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120924-lagzi-lajcsi-enekes-es-fasy-adam-zambo-jimmy-enekes-miatt.htmlÓriási bajban a sztár! Két szexvideójával is házalnak a médiánálhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120924-kanye-west-amerikai-rapper-es-kim-kardashian-amerikai-sztar-szexvideo.htmlMadonna mégis szereti riválisát - Van az a pénz, hogy egy színpadra álljon velehttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120918-madonna-es-lady-gaga-megkedvelte-egymast-egyutt-lep-szinpadra-a.htmlVeszélyes kór terjed az Operettben!http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120920-janza-kata-az-operett-szinhaz-szinesznoje-lebukott-fiatal-szerelmevel-szinetar.htmlParis Hilton durván megsértette a melegekethttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120921-paris-hilton-amerikai-botranyhosno-serto-kijelentest-tett-a-homoszexualisokra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.