Nem akar gyereket a Jóban Rosszban nagyszájú sztárja

vita Madár Vera balhé házasság család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sem a gyerek, sem a balhé nem hiányzik Madár Veronika életéből annak ellenére, hogy már három éve férjnél van.

A napokban egy csendes vacsorával ünnepelte 3. házassági évfordulóját Madár Veronika és férje, Richárd, akik a legteljesebb békében élnek. Olyannyira, hogy - bár a Jóban Rosszban színésznője vehemens vérmérsékletű, aki saját bevallása szerint azonnal a plafonon van, ha valami felidegesíti, mégsem vitatkozik az urával soha.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"Richárddal nem lehet veszekedni, mert annyira megfontolt, nyugodt, hogy egyszerűen lehetetlen vele összekapni. De megmondom őszintén: nem is hiányzik az életemből a balhé" - árulta el Vera, aki egyelőre élvezi a férje társaságát, de még nem vágyik gyerekre. "Bár Richárd az első pillanattól jelezte, hogy ő szívesen vállalna már kisbabát, én még időt kértem, mert szeretném kiélvezni a kettesben töltött időt. Abban azonban biztos vagyok, hogy a gyerekvállalás nem marad ki az életemből, el fog jönni az ideje ennek is" - szögezte le a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.