Gyógyszerfüggő lett az RTL Klub egykori sztárja

gyógyszer Való Világ pánikbetegség Molnár Anikó függőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évekkel ezelőtt súlyos pánikbeteg lett az ismert valóságshow-szereplő, VV Anikó, akinek gyógyszeres kezelésre, mi több, egyre több gyógyszerre volt szüksége - tudta meg a Life.hu. Csakhogy olyannyira hozzászokott a szervezete a szerekhez, hogy a mai napig sem tudott megszabadulni tőlük.

Részben pánikbetegsége volt az oka annak, amiért Molnár Anikó két éve elhagyta hazánkat és Los Angelesbe költözött. "4 éve kezdődött a betegség, amely annyira elhatalmasodott rajtam, hogy csak gyógyszeres kezeléssel tudtam kordában tartani. Sajnos volt időszak, amikor egyszerre több pirulát kellett szednem" - árulta el a Life.hu-nak az egykori valóságshow-sztár, aki Amerikában részben kigyógyult betegségéből. "Itthon csak egy értékek nélküli valóságshow-szereplő voltam, ott azonban tiszta lappal kezdtem, szakmákat szereztem, és ez önbizalmat adott, aminek köszönhetően ma már egyre kevesebb gyógyszerre van szükségem a normális élethez és remélem, hogy hamarosan teljesen elhagyhatom a kezelést" - mondta el Anikó, aki Los Angelesben smink- és maszkmester, valamint sminktetováló képzést végzett, és - bár még csak 3 hónapja van itthon - máris számos lehetősége nyílik dolgozni. "Videoklipekben, fotózásokon és esküvőkön is kamatoztatni tudom a tudásomat, ráadásul elképzelhető, hogy hamarosan oktatni is fogok."

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Brutális! Fojtogatták és megütötték a színésznőt egy hotelbanhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121001-lindsay-lohan-amerikai-szinesznot-botranyhosnot-fojotgattak-megutottek-tamadojat-feljelentette.htmlSzellemmel szexelt a világsztárhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121001-kesha-amerikai-enekesno-szellemmel-szexelt-spiritualis-utazasa-soran.htmlÉletveszélybe került a népszerű magyar énekesnő!http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121001-der-heni-a-sugarloaf-magyar-enekesnoje-eletveszelybe-kerult-majdnem-lezuhant.htmlA színpadon hányta el magát az ismert énekeshttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121001-justin-bieber-amerikai-enekes-elhanyta-magat-a-szinpadon-tejtol-lett.htmlLife.hu exkluzív! Egymásnak esett a két hazai műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120928-erdelyi-monika-a-tv2-musorvezetoje-es-hajdu-peter-a-frizbi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.