Kisfiút szült a Barátok közt egykori sztárja

kisfiú szülés Barátok közt gyermekáldás Csifó Dorina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombat délelőtt megszületett Csifó Dorina első gyermeke, Vince.

A Barátok közt egykori Noémije péntek reggel óta a kórházban várta a kisfia érkezését, akivel ugyan az előzetes vizsgálatok alapján minden rendben volt, ám a család aggódott, hogy vajon a törékeny, kis termetű anyukának sikerül-e császár nélkül világra hoznia a gyermekét. Vince végül - ahogy Dorina nővére a Facebookon fogalmazott - apukája és az orvosok segítségével született meg 3450 grammal és 54 centiméterrel.

www.facebook.com
www.facebook.com


A lány addig nem vonult be a kórházba, amíg nem volt kész a babaszoba. "Szeretném még azelőtt berendezni a szobát, hogy Vince megérkezik" - mesélte nemrég Dorina, aki egy gyönyörű kisfiúval térhet majd haza az immáron babaszobás otthonába.

Forrás: Blikk.hu

Andy Vajna milliókat költ Palácsik Tímeárahttp://www.life.hu/legykepben/20121006-milliokat-koltott-andy-vajna-kedvesere-palacsik-timeara-30-szuletesnapja-alkalmabol.htmlSörözni hívta elütött áldozatát a Jóban Rosszban sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121005-kembe-sorel-arthur-a-jobanrosszban-sztarja-ellen-szabalysertesi-eljaras-indult.htmlBotrányos! Lady Gaga melleket villantott és egy másik nőt ölelgetetthttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121005-lady-gaga-enekesno-donatella-versace-divattervezovel-pozol-felmeztelenul.htmlSokáig nem láthatta gyermekét az X-Faktor versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121005-kiss-erno-zsolt-xfaktor-versenyzoje-praktikakkal-vigasztalodik-nehezen-viseli-hogy.htmlKivetette mellimplantátumát a TV2 műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121006-vamos-erika-nem-szerette-testet-es-inkabb-kivetette-mellimplantatumait-a.htmlBántalmazta férje Demcsák Zsuzsát, aki rendőri segítséget kérthttp://www.life.hu/legykepben/20121006-bantalmazta-a-ferje-demcsak-zsuzsat-a-tv2-mokka-musorvezetojet-aki.htmlMilliókat érő ékszereit rabolták el a népszerű színésznőnekhttp://www.life.hu/legykepben/20121005-julianne-moore-amerikai-szinesznot-kiraboltak-elvittek-ekszereit.htmlMegszületett Dombóvári Vanda kisfiahttp://www.life.hu/legykepben/20121005-megszuletett-az-rtl-klub-musorvezetojenek-dombovari-vandanak-a-kisfia-gergo.htmlSzexi videoklipben tűnik fel az X-Faktor énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20121005-kovacs-erika-keri-xfaktor-versenyzoje-tobb-pikans-erotikus-videoklipben-fedte.htmlNyíltan vállalja szerelmét a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121002-kiss-ramona-szineszno-baratok-kozt-szerelmevel-romaban-romantikazik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.