gyilkosság szabadulás lakópark család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan szabadon engedik azt a férfit, aki  2008. október 18-án hajnalban megölte hároméves kislányát, Karinát, majd végzett a feleségével is. A férfit már csak egy vizsgálat választja el attól, hogy kisétálhasson a kényszergyógykezelésről és hazaköltözzön - tudta meg a Blikk.

Amikor a férfi megölte a kislányát, a zajra felébredt a felesége, a 36 éves Dóra is. Az asszony a halott gyermekét látva a férjére támadt, Károly őt nyolcszor mellkason szúrta. A férfi, miután végzett szerettei­vel, kivágta a saját nyelvét, azóta csak pöszén tud beszélni.

A férfi egy budai luxusvillaparkba tér haza, ahol több ismert ember is lakik, akik pánikba estek a hír hallatán. Az exkluzív budai környezetben él például Kedves Ferenc, a neves milliárdos vállalkozó, aki Bódi Sylvi és Debreczeni Zita korábbi partnere is volt, és Zsidró Tamás mesterfodrász is, aki nyilatkozni nem akart, mondván: nem szeretné, ha a férfi a családján akarna revansot venni szavaiért.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]
Fotó: Pályi Zsófia [origo]

Szalay Balázs raliversenyző

A szintén ott lakó Szalay Balázs raliversenyző azonban nem rejtette véka alá véleményét: "Én ismertem Karcsit, mielőtt elkövette ezt a szörnyűséget, szinte el sem hittem, amikor megtudtam, mit tett a szeretteivel. Ha ide visszaköltözik, én azonnal eladom a lakásomat. A családom biztonsága többet ér, mint a szép környezet" - mondta Szalay.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.