Komár László imádott édesanyja mellé lesz eltemetve

betegség halál Komár László temetés végrendelet búcsúztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes a végrendeletében meghagyta, hogy az édesanyja mellett szeretne nyugodni. Komár László özvegye már azt is tudja, ki tartja a temetési szertartást - írja a Blikk.

"Matyi atya írt: 'Szeretném megkérdezni, eltemethetem-e?' Mindez azért szólt a szívemhez, mert 1995-ben ő áldotta meg a házat, amelyet Lacival közösen építettünk, és amelyben távozott az élők sorából. Kislányát, Karolinát is Illéssy Mátyás pap keresztelte. Valami azt súgja, csodálatos temetése lesz" - mondta Kriszta, aki megkönnyebbült, hogy G. Németh György magára vállalta a temetés szervezését, ő erre most nem lett volna képes.

www.komarlaszlo.hu
www.komarlaszlo.hu

"Rajtam garantáltan fekete lakkcipő lesz, és bizonyosan nem én leszek az egyetlen. Laci özvegyével egyetértésben azt kérjük, hogy mindenki tűzzön valami színeset a gyászruhájára. Szalagot, virágot, egy kis színfoltot, mert Laci is az volt, és így szeretnénk elköszönni tőle. Olyan búcsúztatása lesz, amelynek ő maga is örülne" - foglalta össze G. Németh György, aki gyerekkora óta ismerte az énekest, de rákbetegségének hat éve alatt került vele szorosabb baráti viszonyba. Azt a tavalyi ünnepséget is a kommunikációs szakember szervezte, amelyen Komárt a 67. születésnapja alkalmából a Hungaroton lemezkiadó életműdíjjal tüntette ki.

"Most már elmondhatom, azért kezdeményeztük ezt a rendhagyó ünnepséget, mert tudtuk, Lacinak már nincs sok hátra. Ez nyílt titok volt a szűkebb baráti körében, és úgy éreztük, még életében meg kell adni neki azt a szeretetet, ami a legtöbb ismert embernek csak a halála után jut osztályrészül. Büszke vagyok rá, hogy ez sikerült, mert nagyon boldog volt. Szeretném azt gondolni, hogy aznap kicsit meghosszabbítottuk az életét" - mesélte G. Németh a Blikk újságírójának.

Komár László Ausztráliában élő fiát Kriszta értesítette a halálesetről. Most derült ki, hogy Balázs idén nyáron titokban Budapesten járt. Azért jött, mert Komár elmondta neki, hogy a nyirokmirigyrák végső stádiumában van, és még egyszer szeretné látni. Balázs a kötelességének is érezte, hogy személyesen vegyen búcsút édesapjától. Komár László szeptember végi tüdőembóliás rohama után fiában is tudatosult, bármikor bekövetkezhet a tragédia. Balázs édesanyja, Katalin (Komár második felesége) felvette a kapcsolatot az énekes jelenlegi feleségével, aki miatt annak idején az énekes elvált tőle. Komár László életének két legfontosabb asszonya így békében, szeretetben mondja ki a végső búcsút az énekes temetésén.

Nézd meg a Life.hu videóját:


szólj hozzá: Fenyő nem szerette Komárt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.