Fenyő Iván húga is megmutatta magát a The Voice negyedik adásában

Caramel Mező Misi Somló Tamás TV2 énekesek Malek Andrea mentorok tehetségkutató The Voice
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mestereknél kiadó helyek lassan, de biztosan megtelnek az eddig háttérénekesként dolgozó, vagy csak kisebb sikereket elérő énekesekkel, de a The Voice zsűrijének mosolygó arccal előadott dícséretei kezdenek már kissé egyhangúvá válni.

Az estét az ismert színész húga, Fenyő Fruzsina jazzénekesnő kezdte, aki előre elmondta, nem akar előnyt kovácsolni híres bátyjából, ezért Iván nem is vett részt a meghallgatáson. Pedig szükség lett volna a bátorítására, mert a Man in the Mirror című dalra egyik mentor sem fordult meg. Andinak a ritmussal volt problémája, Misi a különleges hangszínét megdícsérte azért, Caramel pedig az izgatottságot nevezte meg indokként.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Michael Jackson utánozta gyerekkorában a zenei háttérmunkákkal foglalkozó Burai Krisztián. Most saját dalával mutatta meg, mit tud: Mező Misi és Caramel szinte azonnal megnyomta a gombot, majd egy káromkodás után Andi is csatlakozott hozzájuk. Misi azt taglalta, hogy átlag fölötti énekeseket keresnek, s meg is találták Krisztián személyében, Caramelt pedig úgy feltöltötte az előadás, mint a készülékeket az elektromos áram - erre az élményre később is lesz lehetősége, mivel Krisztián őt választotta.

Édesapja rockzenészként kereste a kenyerét, úgyhogy volt honnan példát merítenie Kovács Ferenc Frankienek, s kellő önbizalommal vágott neki a megmérettetésnek. Rockosnak cseppet sem nevezhető énekhangja viszont nem nyerte meg a mesterek tetszését: Misinek olyan érzése volt mintha egy majálison gyerekzenészeket hallgatna, Andiban pedig az affektálás keltett ellenszenvet. Caramel próbálta bíztatni Frankiet, de neki is kevés volt a produkció - Frankie pedig az első kocsmában vígasztalódott.
A vígasztalódásban a rendszergazdaként dolgozó Polgár László követte, aki bár még énekversenyt is nyert már, a Without You című számmal cseppet sem volt meggyőző, s így járt a copfos Cselepák Balázs is.

A kiszámítható műsortematika miatt tudható volt, hogy a biztonsági őrként dolgozó Pap Attila tovább fog jutni, de csak Somló Tamás nyomta meg a gombot a szám legeslegvégén. Andi a háttérben folyamatosan azt suttogta, milyen hamis a dal, amivel Caramel is egyetértett, de hála Somló Tamásnak, Attila tovább fejlődhet.

Kriszta Réka Piroska biztonságban érezte magát elrejtve a mesterek szeme elől, de kiderült, hogy nem igazán van mit takargatnia - ráadásul hangjával is megfordította mindegyik mestert az Ain't Nobody című számmal. Andi épp méltatta volna Réka magabiztosságát, de a szerelmes Misi állandóan közbeszólt, így egy affektált jelenetet is végignézhettünk közöttük. Caramel is bevallotta érzéseit, Somló pedig a lány kezét kérte meg, és sikert is aratott, Réka az ő csapatát választotta "nekem férj kell" felkiáltással.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Sztárok háttérénekesei valamiért ezt a műsort tartják a legjobb ugródeszkának, így már nem is csodálkozunk, hogy Caramel háttérénekese, Harót Balázs is megpróbált végre rivaldafénybe kerülni. A Senorita című dallal viszont bár jól énekelt, valamiért nem nyűgözte a le a mestereket, végül Caramel viszont megfordult mosolyogva annak ellenére, hogy hangjáról nem ismerte fel korábbi kollégáját.

Hoffer György nem érzi későinek a karrierépítést 56 évesen sem, ebben talán tizennyolc évvel fiatalabb párja is segít neki. A Sweet Home Alabama című dal viszont kevés volt ehhez a műsorhoz, Andinak egyhangúnak tűnt, Misi pedig a lelket hiányolta belőle.

Balázs Olivér kinézetéről is lerítt, hogy a rock megszállottja, és előre azt ígérte, hogy felszántja a színpadot, majd behinti sóval. Ezek után igen érdekes választásnak tűnt Elton John Sorry Seems the Hardest Word című dala, amit addig énekelt, míg Misi, majd Somló Tamás is megfordult. Misi már az ének előtt érezte hogy valami történik a színpadon, és annyira kampányolt Olivérért, hogy Somló Tamásnak egész hátas tetoválást kért büntetésül, ha elrabolja előle a versenyzőt - Somló pedig holnapra ígérte, hogy kivarratja magát.

Kóros önbizalomhiányban szenved a nézők számára is láthatatlanul éneklő Kőhegyi Dávid, aki Oasis Wonderwall című dalával talán kicsit mellényúlt, hiszen nem volt elég ereje hozzá. Andi minden mestertársát csak szidta, szidta, hogy miért nem nyomják meg a gombot, míg végül maga is hajlandó volt megmozdítani a kezét a szám végén - talán kikezeli majd az örömében síró fiút az önbizalomhiányából.

Borzalmasan nyegle viselkedésével, és legalábbis érdekes stílusával nem igazán lett szimpatikus Gyöngyösi Tamás, akármennyire mélyről is jött. Mindezek ellenére kifejezetten élvezhetően adta elő Let My Fire című számot, amivel Misit persze azonnal meggyőzte, de Caramelt és Somló Tamást is. Misi a férfi különleges hangszínét és flegmaságát emelte ki, akiről az is kiderült, hogy szociális munkásnak tanul, miközben ki tudja miért, de részegnek tűnt a színpadon - végül Misit választotta mesteréül.

A Pa-Dö-Dö vokalistájaként kezdte, most pedig bolti előadóként dolgozik Pálos Zsuzsa, aki ki akar törni ketrecéből. Most e műsor keretein belül - bár élvezhetően énekelt - nem tudta megmutatni tehetségét: Caramel szerint túl magasra tette a mércét, Andi szerint pedig lehetett volna ez sokkal jobb is.

Fehér Adrienn húsz éve énekel - még Malek Andival is dolgoztak együtt - , mégsem tudott eddig kiemelkedő sikereket elérni annak ellenére sem, hogy Cserháti Zsuzsa anno utódjának választotta. Most, miután hét évet otthon töltött gyermekeivel, Adrienn szeretne énekesként is igazán kibontakozni. A Good Luck című számot meglehetősen dögösen adta elő, így Misi gyorsan megfordult, majd Somló Tamás is követte. Adrienn pedig végül Misi csapatát választotta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.