Ilyen lesz Komár László temetése

sláger temetés ravatal szertartás Komár Laci énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több ezer ember is megjelenhet kedden Komár László temetésén, de maguk a szervezők sem tudják még megbecsülni, hogy az énekes hány rajongója teszi majd tiszteletét a búcsúztatón. - írja a Blikk.hu.

A szertartáson a rock 'n roll hazai királyának slágerei csendülnek majd fel, többségében természetesen a lassú, lírai számok. Elhangzik majd a Húsz év múlva vagy a Halványkék szemek című dal is - árulta el G. Németh György a Blikknek, aki magára vállalta, hogy megszervezi Komár búcsúztatását.

www.komarlaszlo.hu
www.komarlaszlo.hu

"Szinte mindegyik lassú szám lesz, egyetlen kivétellel: a Táncoló fekete lakkcipők annyira emblematikus dal volt, hogy nem lehet megkerülni. A szertartás 13 órakor kezdődik, déltől fél egyig azonban néma csend honol majd Komár ravatalánál. Fél egykor csendülnek fel halkan a dalok. A temetésen természetesen ott lesz Komár László minden zenésztársa és a hozzá közel állók is, azt azonban megbecsülni sem lehet, hogy összesen hány ember jelenik majd meg a szertartáson. Egy temetésre nem szokás meghívókat küldeni, és nem kell bejelentkezni" - mondta G. Németh. "Elképzelésünk sincs arról, hányan lesznek majd ott, ezt még a temető vezetése sem tudta megbecsülni. Annyi bizonyos, hogy akár több ezer ember is eljöhet, és abban is biztosak vagyunk, hogy külföldről is érkeznek rajongók és tisztelők."

A várható hatalmas tömegre tekintettel a temető vezetősége azt kéri, hogy aki csak teheti, tömegközlekedési eszközzel érkezzen az Új köztemetőhöz.

Amnéziában szenved, akár kómába is eshet a Rippel fivérek édesanyjahttp://www.life.hu/legykepben/20121102-rippel-ferenc-magyar-sztar-edesanyja-eletveszelyes-allapotban-van.htmlSaját énekesét küldte haza az X-Faktor mentorahttp://www.life.hu/legykepben/20121103-stone-es-lass-bea-parbajozott-az-xfaktorban-de-a-kozonseg.htmlKocsmában tesztelték a Heti hetes új szereplőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20121031-majka-eloszor-a-heti-hetesben-onodi-gyorgy-foszerkeszto-tesztelte.htmlBrutális kegyetlenséggel nevelőanyja ölhette meg a 11 éves kisfiúthttp://www.life.hu/legykepben/20121103-megtalaltak-a-11-eves-kaposvaron-eltunt-szita-bence-holttestet-aki.htmlMilliókkal tartozik volt barátnőjének az ismert magyar énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20121103-milliokkal-tartozik-volt-baratnojenek-az-ismert-magyar-rapper-ll-junior.htmlHajdú Péter leleplezte Komár László titkát - Az elhunyt énekes vette el Zalatnay szüzességéthttp://www.life.hu/legykepben/20121101-komar-laszlo-magyar-enekes-vette-el-zalatnay-sarolta-magyar-enekesno.htmlKomár László imádott édesanyja mellé lesz eltemetvehttp://www.life.hu/legykepben/20121021-edesanyja-melle-temetik-el-komar-laszlot-a-vegrendeleteben-irta-le.htmlBírósági idézést kapott halála után Komár Lászlóhttp://www.life.hu/legykepben/20121019-komar-laszlo-magyar-enekes-birosagi-idezest-kapott-halala-utan.html40 másodperc alatt omlott össze Komár Lászlóhttp://www.life.hu/legykepben/20121018-komar-laszlo-magyar-enekes-40-masodperc-alatt-omlott-ossze.htmlElrendezte gyerekei sorsát halála előtt Komár Lászlóhttp://www.life.hu/legykepben/20121017-komar-laszlo-magyar-enekes-halala-elott-elrendezte-gyerekei-sorsat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.