plasztikai műtét Tóth Gabi mellbimbó mellműtét énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mellműtéte után visszatért a színpadra Tóth Gabi, aki nemrég megműttette melleit. Az énekesnő merész felsőben mutatta meg új idomait a közönségnek.

Büszke új idomaira Tóth Gabi, aki néhány héttel ezelőtt jelentette be, hogy megműttette a melleit. A hetekig tartó lábadozás után a minap visszatért a színpadra. Mint megírtuk, Gabi 350 köbcentis implantátumot kapott, amely cseppformájú, ezt tartják a legtermészetesebbnek. Gabi nagyon nehezen viselte az első napokat. A Fókusz kamerája előtt még sportmelltartót viselt, de erre már nincs szüksége. A BorsOnline fotóin jól látszik, hogy Gabi vékony, fekete anyagból készült topot viselt, amelyen átütött a mellbimbója, amely mintha külön életet élne. A BorsOnline híre szerint nemcsak énekesként, hanem nőként is nagy sikere volt a férfiak körében, hiszen "látványosak voltak az idomok".

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Titkos mellműtét - Mi történt Cameron Diaz dekoltázsával?http://www.life.hu/szepulj/20121112-cameron-diaz-szineszno-megmutette-melleit.htmlHatalmas melleit mutogatja a népszerű műsorvezetőhttp://www.life.hu/legytrendi/20121107-jessicajane-clement-a-bbc-britain-in-bed-dokumentumfilmsorozatanak-sztarja-szexi.htmlLeoperáltatta a melleit Sharon Osbournehttp://www.life.hu/legykepben/20121105-sharon-osbourne-az-xfactor-mentora-leoperaltatta-a-mellet.htmlŐ a legnagyobb mellű sztár!http://www.life.hu/szorakozz/20121105-sofie-vergara-szineszno-a-legnagyobb-mellu-sztar.htmlLánnyal csókolózva ünnepelte meg új melleit a Való Világ sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121103-lannyal-csokolozva-unnepelte-meg-uj-melleit-a-valo-vilag-botranyos.htmlÉletunt lett a Heti hetes sztárja - Mellőzik a híres színészthttp://www.life.hu/legykepben/20121031-kern-andras-a-heti-hetes-sztarja-eletunt-lett-mar-.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.