Fegyencedzéssel tökéletesíti alakját a Barátok közt sztárja

fegyenc színésznő Gyebnár Csekka Barátok közt edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kissé ijesztően hangzik, mégsem valami kegyetlen edzésmódot takar a fegyencedzés, amivel Gyebnár Csekka tökéletesíti alakját.

Fegyencek fejlesztették ki azt a rendkívül hatékony edzésmódot, amelyet saját testsúllyal bárhol el lehet végezni. Pontosan ezért szeretett bele a színésznő, aki sohasem tudta lejárni bérletét a fitneszszalonba. Csekka már fél éve edz akár főzés közben is.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Lusta vagyok, mindig felmentést adtam magamnak, hogy éppen miért nem tornázom. Magyaráztam ezt a sok munkával, azzal, hogy egyedül nincs kedvem, de most ennek vége. Ezeket a gyakorlatokat a párommal közösen végezzük, legtöbbször otthon, de voltunk már játszótéren is. Egymást ösztönözzük, húzzuk bele a mozgásba, azaz főleg ő engem. Este leülünk a tévé elé, és egyszer csak elkezd edzeni. Nem bírom nézni, és akkor én is nekiállok úgy tévézni, hogy közben valamilyen gyakorlatot végzek. Rendkívül hatékony, napi 20 perccel szaladnak le rólam a kilók. De nem is a súlyvesztés a lényeg, hanem az, hogy formálja az alakot, ezt a ruháimon látom. Az egyik legjobb benne, hogy főzés közben is tudom csinálni a konyhapultnál. Míg készül a kaja, addig formásodom" - magyarázta lelkesen Gyebnár Csekka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.