X-Faktor Csobot Adél férfimagazin vetkőzés énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexi, kacér, titokzatos és kihívó képek készültek az X-Faktor énekesnőjéről. Igaz, ezeken a képeken Adél nem meztelen, de lehet, hogy erre sem kell sokáig várni a rajongóknak, ugyanis lát fantáziát az énekesnőben a legnagyobb férfimagazin főszerkesztője. A Life.hu megtudta, kinek a bőrébe bújt Csobot Adél. 

Láttad már? Benne vagyunk a tévében

Adél cáfolta azon híreszteléseket, miszerint hamarosan egy férfimagazin címlapján láthatjuk sokat sejtető, vagy akár mindent megmutató képeken. Ehelyett Marilyn Monroe bőrébe bújt, és kipróbálta, milyen a Monroe életérzés.

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media

Kattints a képre, és nézz meg még több fotót Adélról!

"Nem kértek fel férfimagazin-fotózásra, ráadásul egyáltalán nem foglalkozom ezzel a témával, mert teljes erőmmel csak az X-Faktorra szeretnék koncentrálni. Így marad a rajongóknak a most készült Marilyn sorozat. Ő volt a nagy betűs NŐ. Minden mozdulatában elbűvölően szexis volt, és ha színpadra lépett, az összes tekintet rászegeződött. Sokan mondják, hogy hasonlítok Marilynre, ezt pedig én bóknak veszem. Ki ne örülne, ha az egyik legnagyobb hollywoodi csillaghoz hasonlítják? Erre még a mentorom, Malek Miklós is felhívta a figyelmem. Attól azonban nem félek, hogy az életem is olyan tragikusan alakul, mint az övé. Én nem adnám fel önmagam, sosem változnék meg senki kedvéért sem!" - mesélte a Life.hu-nak Adél.

Váratlanul hazaköltözött a sztárpárhttp://www.life.hu/legykepben/20121123-benedek-tibor-haromszoros-olimpiai-bajnok-vizilabdazo-es-felesege-epres-panni.htmlTávoltartási eljárást indít gyermeke apja ellen Halle Berryhttp://www.life.hu/legykepben/20121126-halle-berry-amerikai-szineszno-tavoltartasi-eljarast-indit-gyermeke-apja-ellen.htmlBeperelték a nézők silány koncertje miatt a népszerű énekesthttp://www.life.hu/legykepben/20121126-katt-williams-amerikai-enekest-bepereltek-a-nezok-silany-koncertje-miatt.htmlApai örökségéből tartja el magát Zámbó Krisztiánhttp://www.life.hu/legykepben/20121127-zambo-krisztian-jimmy-fia-az-xfaktor-sztarja-apai-oroksegebol-tartja.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.