Autójában ülve rabolták ki Kern András feleségét

feleség színész rendőrség Kern András rablás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Remegő hangon hívta fel Kern Andrást felesége, Judit asszony, akit fényes nappal, autójában ülve raboltak ki - írja a Blikk.

Hétfő délután három óra körül a Kossuth-díjas színművész felesége épp autójában várakozott Budapesten a III. kerületben, amikor egy motoros melléhajtott, és egy fémtárggyal beverte az autó ablakát. A motor utasa egy szempillantás alatt benyúlt az ablakon és felmarkolta az asszony táskáját, amelyben iratok és pénz is volt, majd a rablók azonnal elszáguldottak - tudta meg a Blikk. A bulvárlap értesülései szerint a rendőrök órákig helyszíneltek.

Forrás: MTI/Kovács Attila
Forrás: MTI/Kovács Attila

"Igen, valóban kiraboltak, de nem kívánok nyilatkozni. A körülményekhez képest jól vagyok" - erősítette meg a rablás tényét a Blikknek Kern András felesége. A lap elérte a művészt is, aki csupán annyit mondott, hogy sajnálatos módon az utcán tartózkodó szemtanúk nem siettek a felesége segítségére.

A bulvárlap egyik olvasója arról is beszámolt, hogy lövéshez hasonló robajra és üvegtörés hangjára lett figyelmes, akkor látta, hogy rablás történik - ő tájékoztatta a lapot is. A rendőrség sajtóügyeletese elmondta, nem ez volt az egyetlen rablás tegnap, amit ilyen módszerrel követtek el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.