Érzelmi terrorban tartotta a fiát Gesztesi Károly

terror Jóban Rosszban érzelem Frizbi Hajdú Péterrel Gesztesi Máté színész Gesztesi Károly Frizbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő kijelentést tett Gesztesi Károly fia, Máté a Frizbi ma esti adásának felvételén. A Jóban Rosszban sztárja szerint édesapja érzelmi terrorban nevelte őt fel - tudta meg a Life.hu.

"Érzelmi terrorban nevelt az apám" - szögezte le Gesztesi Máté a Frizbi ma esti adásának felvételén. A Jóban Rosszban fiatal sztárját sokáig színész édesapja nevelte, hiszen az édesanyja vidéken élt. Ezekben az években Gesztesi Károly különös módon igyekezett fia lelkére hatni - tudta meg a Life.hu.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

"Apám beszédeket tartott, mindig megpróbált észérvekkel meggyőzni arról, hogy mi miért jó, vagy nem jó. És elmondhatom, hogy ezek az érzelmi terrorbeszédek hatottak rám" - emlékszik vissza Máté, aki mára baráti kapcsolatba került apjával. "El merem küldeni apámat a fenébe, ha épp úgy érzem" - mondta a rendezőnek készülő 23 éves fiú, aki jelenleg együtt játszik apjával a TV2 napi sorozatában.
Apa és fia azt sem rejti véka alá, hogy időnként hangos veszekedések törnek ki köztük. "Tettlegességig ugyan nem fajulnak a veszekedéseink, de azért elég komolyan össze tudunk zörrenni. Régebben mindketten haragtartóak voltunk, de most már javul a helyzet" - nevetett Gesztesi Károly, aki egy zenekarban is játszik a fiával, így - mindkettejük örömére - viszonylag sok időt tölthetnek egymás társaságában.

Mégsem a hang számít a Voice-ban?http://www.life.hu/legykepben/20121207-mezo-misi-a-voice-mestere-kulonbseget-tett-pakai-petra-a.htmlErős földrengés és szökőár sújtja Japánthttp://www.life.hu/legykepben/20121207-eros-foldrenges-egymeteres-szokoar-japanban.htmlRetteg az X-Faktor sztárja, hogy RTL-es szerelme miatt kiesikhttp://www.life.hu/legykepben/20121207-csobot-adel-az-xfaktor-versenyzoje-retteg-hogy-uj-szerelme-miatt.htmlMeglepő dolgot művelt a kamerák előtt az ismert magyar műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20121205-dtoth-kriszta-a-dtk-show-musorvezetoje-meglepo-dolgot-muvelt-dlra.htmlHidegvérrel készül párbajozni az X-Faktor versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121203-xfaktor-csobot-adel-nem-fel-a-parbajoktol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.