Weisz Fanni Frizbi Hajdú Péterrel szépségkirálynő siketek Vujity Tvrtko Frizbi sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Weisz Fanni siketsége ellenére lett szépségkirálynő és sokak példaképe. Azt azonban kevesen tudják, hogy ebben részben Vujity Tvrtko is segítségére volt, aki apja helyett apja és legjobb barátja a szép lánynak. Fanni még a fiúkkal kapcsolatban is Tvrtkóra hallgat - tudta meg a Life.hu a Frizbi felvételén.

Vujity Tvrtkót nagyon különleges viszony fűzi Weisz Fannihoz; a műsorvezető apja helyett apja és legjobb barátja a siket szépségkirálynőnek - tudta meg a Life.hu a Frizbi vasárnap esti adásának felvételén. Nem véletlen, hogy Fanni apaképet keresett a megbízható műsorvezetőben. A több ezres rajongótáborral rendelkező siket szépségkirálynő néhai édesapja ugyanis alkoholista volt, aki nemcsak az édesanyját, de Fannit és a testvérét is bántalmazta. "Amikor úgy éreztem, hogy veszélyezteti a gyerekeket, eljöttem a volt férjemtől" - emlékezett vissza Fanni édesanyja.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

Amikor aztán a család életébe egy véletlen folytán belépett Vujity Tvrtko, nagyon gyorsan rendkívül mély barátságba, apai viszonyba került a szép lánnyal. Tvrtko biztatta Fannit arra, hogy siketsége ellenére megszólaljon, bátorította, támogatta a rendkívüli szépséggel és belső tartással megáldott lányt. Fanni olyannyira megbízik a TV2 műsorvezetőjében, hogy még a legbelső magánügyeiben - így a pasiügyekben - is kikéri tanácsát. "Bízom Tvrtkóban, mert csak szeretetet kaptam tőle és a családjától is. Tudom, hogy sosem akarna rosszat nekem. Olyan, mintha az apám lenne" - jelentette ki a szépségkirálynő, aki szintén hatással van Tvrtko családjára, hiszen a műsorvezető gyermekei Fanninak köszönhetően már jelelni tanulnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.