Szexkereskedelem áldozata lett a TV2 sztárja

TV2 szex nemi erőszak színész erőszak Bűnök és szerelmek Földesi Ági sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexkereskedelem áldozata lett Földesi Ági, vagyis a színésznő által megformált karakter, Fruzsina, a TV2 legújabb, Bűnök és szerelmek című, ma este induló napi sorozatában - tudta meg a Life.hu.

Szexkereskedelem áldozata lett Földesi Ági, vagyis a fiatal színésznő által alakított Fruzsina. Az állami gondozásból 18 évesen kikerülő fiatal lányt saját szerelme, Valter adja el, hogy aztán az érte tízezreket fizető vadidegen férfi megerőszakolhassa. Nem könnyű feladat egy kezdő színésznőnek egy ilyen szituációban helytállni. Földesi Ági azonban megoldotta a feladatot - tudta meg a Life.hu.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"Ez volt az első forgatási napom, ami nyilván nem könnyítette meg a helyzetemet. A szituáció kihozott belőlem valamit, képes voltam empátiával megformálni Fruzsina megalázott karakterét" - árulta el a színésznő, aki - szerencsére - saját élményeket nem tudott felhasználni. "Soha életemben nem bántalmaztak, így aztán rossz emlékeket nem idézett fel a szituáció. Amikor végeztünk a forgatással, képes voltam lerakni a munkát és nyugodtan aludtam" - emlékezett vissza Ági. Az általa alakított Fruzsina semmit sem tud múltjáról. A valódi szüleihez egyetlen kapocs a nyakában függő nyaklánc, amit az erőszak során ellopnak tőle. A színésznő élete azonban ennél sokkal rendezettebb, bár azt bevallja, hogy ő is szélsőséges személyiség, akárcsak az általa megformált karakter.
"Alapvetően nyugodt ember vagyok, de ha felbőszítenek, a saját reakciómtól néha magam is megijedek." Földesi Ági számára a színészet nem idegen, hiszen 4 éve különböző színi tanodákban fordult meg és több statisztaszerepben láthatta már a nagyközönség. A TV2 új napi sorozata azonban nagy lehetőség számára. "Egy éve még nem gondoltam volna, hogy ilyen feladat vár rám. Boldog vagyok, hogy a castingok során rám esett az alkotók választása, és rögtön mélyvízbe dobtak."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.