Tillára cserélte Majkát a TV2

TV2 műsorvezető csere Nagy Duett Tilla Liptai Claudia Majka celeb Till Attila sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Februárban új sztárpárokkal indul újra a Nagy duett, amelyet Liptai Claudia mellett már nem Majka, hanem Tilla vezet majd - tudta meg a Life.hu.

Lecserélte a TV2 Majkát. A Nagy duett című showműsor második évadában ugyanis Liptai Claudia mellett már nem az ózdi rapper, hanem régi, jól bevált partnere, Tilla áll majd. "Claudia és Tilla nyerő párost alkotnak. Túlzás nélkül a legnépszerűbb TV2-s műsorvezetőknek számítanak, akik több mint 10 éve együtt dolgoznak, ráadásul a nézők is várták, hogy mikor térnek vissza együtt a képernyőre. Tilla a Nagy duett első szériájában énekesként vett részt, ezért kértük fel akkor Majkát. Tilla részéről ez természetesen csak egyszeri kirándulás volt, nem lesz folytatása. Kézenfekvő volt, hogy a 2. Nagy duettben Claudia oldalán álljon kamera elé" - árulta el a Life.hu kérdésére Koltay Tamás, a TV2 sajtófőnöke. Más változás is várható a műsor háza táján, hiszen ezúttal nem a TV2, hanem a Super TV2 fogja sugározni a sztárok dalversenyét, amelynek zenei producere az első évad egyik profi énekese, Bereczki Zoltán lesz. A szereplők listájából egyelőre még csak Szinetár Dóra neve ismert, így azt sem lehet tudni, hogy Dóra kinek az oldalán áll majd színpadra. A duettpartner és a többi páros kilétére a TV2 ígérete szerint hamarosan fény derül.

Fotó: Mudra László [origo], Fotó: SuperTV2
Fotó: Mudra László [origo], Fotó: SuperTV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.