Szebei István műsorvezető Híradó Aktív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn este beült az M1 esti híradójának székébe az Aktív egykori műsorvezetője.

Egy ismerős arc olvassa fel a híreket esténként a M1 Híradójában. Szebeni István, az Aktív vezetésével népszerűséget szerzett műsorvezető a Duna tévé híradója mellett a királyi tévé híradóját is vezeti. A korábban elbocsátott Alföldi Zoltán helyére ült be.

Forrás: MTVA
Forrás: MTVA


Szebeni Istvánt kb. 10 évvel ezelőtt a Magyar Televízió Híradójában ismerhették meg a nézők, majd a TV2 Aktív című műsorának műsorvezetőjeként szerzett népszerűséget, főleg a hölgy tévénézők körében. A magas, sármos fiatalember hat év után, hangos viták közepette távozott a csatornától, majd a Duna tévé stábjához csatlakozott. Állítólag azzal, hogy a köztévénél kapott munkát és aktuális politikai dolgokkal foglalkozhatott, egy régóta dédelgetett álma valósult meg, ugyanis a bulvármagazinban, a bulvárvilágban nem találta a helyét.
"Szebeni István az MTVA két híradójának vezetésével pályája csúcsára ért" - referált érdeklődésünkre Lencsó Rita, az MTVA sajtóirodájának vezetője.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.