Berkes Olivér kommentelés TV2 The Voice énekverseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan nekiestek Berkes Olivérnek a legnagyobb közösségi oldalon, amit a Voice versenyzője nehezen visel - tudta meg a Life.hu.

Továbbra is forrnak az indulatok, miután Caramel pénteken a csapatából Henderson Dávidot küldte haza. A rajongók a legnagyobb közösségi oldalon kemény hangon kritizálják többek közt Berkes Olivért is, aki nehezen viseli ezeket a szélsőséges indulatokat. "Mindkettőhazahúzhatna most pénteken, bár már az is késő volna!" - írja az egyik kommentelő. "Ez az Oli tök gáz... naná hogy a swinges srácnak drukkolok!", teszi hozzá egy másik rajongó. "Bálint fényévekkel jobb, mint a 'Mama kedvence" - szól egy újabb vélemény, amelyet még számos hasonló hangvételű követ.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

Annak ellenére, hogy sokáig igyekezett magát távol tartani ezektől a kommentektől, az igazságtalan kritikákat most már Olivér sem hagyta szó nélkül. "Annyira megfogadtam, hogy nem fogok foglalkozni a lejárató próbálkozásokkal... De sajnos nem tudtam megállni és megnéztem a központi Voice-profilt. Nagyon elkeserítő, hogy milyen ellenséges és bántó hangnemben kommentelnek rólam az emberek, pedig azt hiszem, nem szolgáltam rá! És bár ez szomorú, hiszen én a Voice-ot alapvetően egy barátságos vetélkedésként kezelem, sajnos mostanra nagyon elharapózott a hangulat" - írta követőinek az elkeseredett Olivér, aki pénteken, az elődöntőben már azért énekel, hogy Caramel csapatából ő lehessen az az egy, aki január 25-én, a Voice döntőjében esélyt kap, hogy elnyerje a Magyarország hangja címet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.