Válása ihlette a TV2 sztárjának dalát

TV2 válás Fekete Dávid Cserpes Laura Eurovíziós Dalfesztivál Megasztár énekesnő sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Válása ihlette Cserpes Laura legújabb dalát, amellyel az Eurovíziós Dalfesztivál legjobb 30 indulója közé jutott - tudta meg a Life.hu.

Válása ihlette Cserpes Laura eurovíziós versenydalát. A Megasztár egykori versenyzője másfél évnyi házasság után vált el Fekete Dávidtól, a Megasztár 4 egyik felfedezettjétől és az akkori érzelmeit énekli meg az Élj pont úgy című dalban - tudta meg a Life.hu.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]



"Ez a dal arról szól, amikor valami véget ér. Fél éve éltem át ezt a helyzetet és a zenébe kapaszkodva másztam ki ebből a gödörből. Menetközben ráébredtem, hogy sokkal erősebb vagyok, mint valaha gondoltam, és ezt is megénekeltem" - árulta el Laura, hozzátéve, hogy a mai napig nincs teljesen túl válásán. "Vannak mélypontok, amikor kicsit elkeseredem, de igyekszem a karrieremre koncentrálni és továbblépni."

Laura számára már csak azért is nagy váltás ez a dal, mert most először nem volt férjével, Fekete Dáviddal, hanem önállóan áll színpadra. "Már régóta szerettem volna önállóan a nagyközönség elé állni, és hihetetlenül meglepődtem, hogy rögtön az első szólódallal sikerült az Eurovíziós Dalfesztivál hazai legjobb 30 indulója közé jutnom."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.