Elgázolták az RTL Klub sztárjának testvérét

gázolás színésznő baleset Barátok közt Deutsch Anita sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A járdán gázolták el a Barátok közt sztárja, Deutsch Anita bátyját, aki súlyos sérülésekkel került kórházba.

Súlyos baleset érte Deutsch Anita bátyját, aki nem más, mint egykori olimpikon sportolónk, Deutsch Tamás. A 43 éves férfit a járdán gázolta el egy autós, és azóta is kórházban kezelik.

Forrás: Viasat3
Forrás: Viasat3

A sérülései olyan súlyosak, hogy a család csak bizakodhat, hogy felépülése után nem lesz tartós károsodása. "Sokat nem árulhatok el az esetről, hiszen folyik a nyomozás az ügyben. Azt azonban igen, hogy a bátyám mit sem sejtve a járdán sétált, amikor hirtelen szembejött vele egy autós, és elgázolta. A lába sérült meg, és emiatt jó ideje kórházban van már. Hogy pontosan milyen sérülései vannak, arról nem szeretnék beszélni, de nem egy szimpla törésről van szó, hiszen hetek óta kezelik" - mondta a Blikknek Deutsch Anita. Mivel a Barátok közt sztárjának testvére egykor élsportoló volt, aki az 1996-os, atlantai olimpián 400 méteres váltóban, csapatban ért el 6. helyezést, így nagyon nehezére esik lelkileg feldolgozni a történteket, de a család bízik abban, hogy küzdeni akarása átsegíti a nehéz időszakon.

Kibékültek! Visszakapta szerelmét Puskás Petihttp://www.life.hu/legykepben/20130116-puskas-peti-a-megasztar-sztarja-visszakapta-szerelmet.htmlAz F&F is elhozza idén tavasszal ezt a törzsi motívumok ihlette trendet.http://www.life.hu/legykepben/20130116-az-ff-is-elhozza-iden-tavasszal-ezt-a-torzsi-motivumok.htmlElverte amerikai gázsiját Ganxsta Zoleehttp://www.life.hu/legykepben/20130116-ganxsta-zoli-a-die-hard-5-dragabb-mint-az-eleted.htmlVersenyzőjét kritizálja Mező Misihttp://www.life.hu/legykepben/20130116-mezo-misi-a-voice-mestere-pal-denes-a-voice-versenyzojet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.