Keményen kritizálják egymást a TV2 sztárjai

TV2 szerelem Megasztár Tolvai Renáta Kállay-Saunders András sztár versenyző énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keményen kritizálja egymást Tolvai Reni és Kállay-Saunders András - tudta meg a Life.hu.

A Megasztár szerelmespárja a mai napig boldog párkapcsolatban él, és egymás legjobb barátai, de egyben legkeményebb kritikusai is - tudta meg a Life.hu.

"Reni olyan, mintha a lányverzióm lenne. Nemcsak egymás szerelmei, de legjobb barátai is vagyunk. Ha bármelyikünk ír vagy elénekel egy új dalt, biztosan a másiknak mutatja meg először. És ilyenkor mindig őszintén elmondjuk a véleményünket, akkor is, ha éppen rossznak tartjuk azt az adott dalt" - árulta el András, aki azt is bevallotta, hogy előfordul köztük veszekedés.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Már egy éve együtt élünk, és persze néha összekülönbözünk. Ez azonban nálunk sosem tart tovább öt percnél, aztán elnevetjük magunkat" - tette hozzá az énekes, aki a My Baby című dalával az Eurovíziós Dalfesztivál legjobb 30 indulója közé jutott. "A múlt évben is indultam, de akkor nem nyertem. Én azonban olyan ember vagyok, aki addig próbálkozik, míg el nem éri a célját. És az én célom, hogy egyszer én képviselhessem Magyarországot egy nemzetközi porondon" - árulta el a Megasztár egykori versenyzője.

András azonban nemcsak itthon, hanem a nagyvilágban is próbál betörni a zenei piacra. "Van egy zenei ügyvédem, aki az egyik legjobb a világon és azon dolgozik, hogy Amerikában vagy Európában megismertesse a zenémet a nagyközönséggel."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.