Kórházba szállították a Barátok közt színésznőjét

színésznő baleset Barátok közt Peller Anna próba kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Budapesti Operettszínházból szállították kórházba Peller Annát, akinek egy óvatlan tánclépés miatt részleges szalagszakadása lett.

"Sokkot kaptam" - kezdi még mindig a könnyeivel küszködve Anna, aki most a szüleinél, Pilisvörösváron lábadozik. "Éppen a Viktóriát próbáltuk Béres Attila rendezésében, amiben öt táncos jelenetem is van. Már két hónapja csak ezen dolgozunk. Egy ugrásból rosszul érkeztem a földre, de akkor még nem gondoltam, hogy ekkora a baj" - mesélte Anna a Blikknek, akit Peller Károly kollégája egyből karon fogott, és bevitt a Honvéd kórházba.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Csak azt tudtam mondani, hogy nincs semmi baj, de aztán amikor lekerült a cipő a lábamról, láttuk, mennyire be van dagadva. Nagyon sírtam, végig az járt a fejemben, hogy velem nem történhet semmi, hiszen egy hét múlva itt a premier. Amikor pedig bevittek a kórházba, akkor az orvos egyből azt mondta, hogy egy hét fekvőgipsz és két hét rögzítőkötés vár rám. Az orvos azt is látta a röntgenen, hogy letört egy darab a bokacsontomból."


Anna legközelebb szerdán megy vissza kontrollra. "Nagyon rosszkor jött ez a baleset, mert most megszakad a szívem, hogy nem próbálhatok a többiekkel, hiszen aki ismer, az tudja, hogy egy hiperaktív ember vagyok. A szüleimnél jó kezekben vagyok, és abban bízom, hogy ha a fekvőgipszet leveszik, és sokat pihenek, akkor talán képes leszek végigtáncolni a premiert, még akkor is, ha fájni fog a lábam" - ígéri Anna, akinek az orvosok azt tanácsolták: ha szeretne teljesen felépülni, akkor szükség lesz a két hét rögzítőkötésre is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.