Tóth Vera utoljára nekifut a fogyókúrának

TV2 Megasztár énekesnő Tóth Vera sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő mindig is a telt nők táborát erősítette, így ismerte meg a nagyközönség még a Megasztár idején, és így fogadták el. Ő azonban sosem volt elégedett magával, és ismét belevágott egy fogyókúrába. Ígéri, ez lesz az utolsó próbálkozása arra, hogy megváltoztassa a testét.

Vera sok kísérletet tett már arra, hogy megszabaduljon súlyfeleslegétől, ám jelentős változást sosem tudott elérni, mert saját bevallása szerint nem volt elég kitartó. A 27 éves énekesnő idei fogadalmaként újabb próbálkozást tesz arra, hogy megváltoztassa külsejét. "Mennyire igaz a mondás, hogy 'Ha nem szereted magadat, nem fog szeretni senki.' Ezt totálisan igaznak érzem. Megtanultam szeretni magamat és változtatni azokon a dolgokon, amitke nem szeretek magamon. Őrült sportolásba kezdtem. Ez egy ismeretlen terület számomra, sohasem volt kitartásom, de most utoljára megpróbálom. Muszáj megszeretnem magamat. Ha nem sikerül, végleg feladom és kénytelen leszek így elfogadni magam. És egészségesebben akarok élni - árulta el az énekesnő a Super Mokka adásában.

Fotó: FEM3
Fotó: FEM3

Ilyen a Himnusz új változatahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20130123-az-mtva-atadta-a-himnusz-uj-megjeleniteset-a-hazai-es.htmlMegszületett Shakira babája!http://www.life.hu/legykepben/20130123-shakira-kolumbiai-enekesno-es-gerard-pique-focista-kozos-gyermeke-megszuletett.htmlKakukktojás a Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/legykepben/20130122-zsidro-tamas-nepszeru-fodrasz-is-enekel-a-nagy-duettben.htmlVV Veronika mégis pénzért vetkőzött (18+)http://www.life.hu/legykepben/20130122-vv-veronika-bevallotta-hogy-penzert-vetkozott-es-arulta-a-testet.htmlÖsszebalhéztak a magyar zenészek - Meglepő videó!http://www.life.hu/legykepben/20130122-osszebalheztak-a-magyar-zeneszek-dopeman-es-geszti-peter-is-megmondta.htmlA gyász miatt a munkába menekül Détár Enikőhttp://www.life.hu/legykepben/20130122-elhunyt-edesanyjat-gyaszolja-igy-a-munkaba-menekult-detar-eniko-szineszno.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.