Apját gyászolja a Voice versenyzője

TV2 gyász Perutek János The Voice
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyászol Perutek János, a Voice versenyzője, aki csütörtök délután veszítette el édesapját - tudta meg a Life.hu.

A Voice egykori versenyzője a Facebook oldalán számolt be a tragédiáról azt is elárulva, hogy szeretett édesapjával a gyilkos kór, a rák végzett.
"Ma délután háromnegyed egykor elveszítettem édesapámat. Két és fél éve küzdött a gyilkos kórral. Ma végső búcsút intett minden családtagjának és szerettének" - írta ki a szomorú hírt Facebook-oldalán a Voice versenyzője, aki a Life.hu-nak őszintén nyilatkozott az őt ért veszteségről.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

"Két és fél éve derült ki, hogy apukám súlyos beteg. A rák legkegyetlenebb fajtája, nyelőcső- és gyomorrák támadta meg a szervezetét és már akkor kiderült, hogy a napjai meg vannak számlálva" - árulta el a gyászoló fiú, aki édesapja mellett állt a küzdelemben. "Nagyon nagy és iszonyú fájdalmas harc volt, ami sajnos tegnap délután véget ért. Ennek ellenére apának mindig volt ereje viccelődni, és így mi sem gyászban töltöttük az elmúlt két és fél évet." Az énekes annak örül, hogy volt ideje hozzászokni ahhoz a gondolathoz, hogy ezután édesapja nélkül kell élnie és hogy méltó módon búcsúzhatott el tőle.

"Mindannyian, akik közel álltunk hozzá ott voltunk az utolsó napokban mellette, és mindent megbeszéltünk, mindent lezártunk, amit csak kellett. Ráadásul apa nekem video- és levélüzenetet is hagyott, amit a halála után a nagybátyám adott át. Ebben arra kér, hogy nőjek fel, mert ő már csak a túlvilágról tud nekem segíteni. Megnyugtat, hogy tudom, büszke volt rám, amiért szerepeltem a Voice-ban és még volt annyi ereje, hogy megnézzen engem a műsorban" - mondta szomorúan Perutek János, aki a nehéz pillanatokban is halott apjába kapaszkodik. "Folyamatosan hallom a hangját, mintha duruzsolna a fülembe, hogy mit kell tennem: 'Fiam, kelj fel, intézd el ezt vagy azt'. Ez segít nekem abban, hogy tovább éljem az életemet."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.