meztelenség énekesnő klip Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztár egykori felfedezettje, Hien egy nagyon izgalmas és erotikus töltetű videoklippel örvendeztette meg rajongóit, melyben teljesen meztelenre vetkőzött.

A mindössze 18 éves énekesnő legutóbb azzal döbbentette meg a közönséget, hogy összejött a nála 12 évvel idősebb Caramellel, ám szakításuk után még erre is rátett egy lapáttal. Új videója egy szakítást dolgoz fel, azt viszont tagadja, hogy a Voice mesterével történő elválás ihlette volna a sztorit.

"Valóban volt nemrég egy szakításom, de ez nem rólam szól, inkább általánosságban a kapcsolatokról. Az új dalomban arról énekelek, mi lányok hogyan tudjuk feldolgozni egy szerelem miatt érzett csalódást, de ez nem a kesergésről, hanem sokkal inkább a nőiesség igazi erejéről szól. Ez az az erő, amellyel bármit túl lehet élni. A dal írása nagyon sokat segített nekem lelkileg, és remélem, hogy azoknak is segít majd, akik hallgatják, vagy épp megnézik a hozzá forgatott klipet" - mondta Hien.

A klipben több pikáns jelenetet is láthatunk. Hien szexi ruhában mutatja meg tökéletes alakját, később pedig teljesen elázva énekli ki érzéseit. A videó legbevállalósabb momentuma azonban minden kétséget kizáróan az, mikor anyaszült meztelenül láthatjuk az énekesnőt. "Nem szexiskedni akartam, a letisztult és szűzies Hient akartuk megmutatni ezekkel a képekkel" - vallotta a sztár a SuperMokka adásában.


Nem tette ki Bánfalvy Ágit a férje az Abigélbőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130125-banfalvy-agnes-tovabbra-is-szerepel-az-abigel-cimu-szindarabban-annak.htmlRendhagyó osztálytalálkozót tervez az X-Faktor énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20130121-szabo-david-xfaktor-veresnyzoje-rendhagyo-osztalytalalkozot-tervez-egykori-versenytarsaival.htmlVeszélyes vizekre evezett az X-Faktor nyertesehttp://www.life.hu/legykepben/20130124-kocsis-tibor-xfaktor-nyertese-nyeremenyutazasat-bevaltotta-bali-szigetere-utazott.htmlLemondott családjáról az ismert színészhttp://www.life.hu/legykepben/20130124-szabo-gyozo-szinesz-a-nagy-duettben-fog-enekelni-csaladjat-ritkan.htmlKiderült, kik a Nagy duett sztárpárosaihttp://www.life.hu/legykepben/20130125-ok-a-nagy-duett-sztarparosai-gesztesi-karoly-szinesz-es-csezy.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.