Gájer Bálint: "Élhető életre vágyom"

TV2 Gájer Bálint The Voice sztár versenyző énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gájer Bálint nagyon reménykedett abban, hogy megnyeri a Voice győztesének járó autót és pénzt, ami megkönnyítené az életét, ám a nézők másként döntöttek. Az énekes eddig is keményen megdolgozott a sikerért és úgy érzi, hogy neki soha semmi nem hullik az ölébe. Nem vágyik luxusra, hanem csupán arra, hogy énekesként ne haljon éhen és képes legyen felépíteni egy élhető életet saját maga és családja számára - tudta meg a Life.hu újságírója a műsor döntője utáni percekben.

Gájer Bálint nagyon küzdelmes úton jutott el addig, hogy a nézők végre megismerték őt. A Voice második helyzettje 12 éve kezdett el énekelni, és - ahogy a Life.hu megírta - az évek során előfordult, hogy még ételre sem futotta neki. Épp ezért különösen reménykedett abban, hogy ő nyeri a műsor pénteki döntőjét és az Év Hangja címmel járó pénzt, autót és nyaralást. Ez az álma azonban meghiúsult.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

"Úgy tűnik, hogy nekem az az utam, hogy keményen megdolgozzak a sikerért. Soha nem volt autóm és lakásom, most mindez megadathatott volna, de sajnos nem sikerült. Remélem most, hogy az ország megismert és sokan mögém álltak, meg fogok tudni dolgozni mindezekért önerőből. Nem vágyom luxus dolgokra, de nélkülözni sem szeretnék. Szeretnék egy saját lakást és tisztességesen megélni az éneklésből, és ha lesz egy családom, szeretnék mindent megadni a gyerekeimnek" - árulta el Bálint, aki úgy érzi, hogy ha még lett volna néhány adás, talán fordíthatott volna a végeredményen.

"Úgy érzem, hogy a nézők két adással a vége előtt kezdtek el mellém állni, érezhetően megnőtt a rajongóim száma, és ha még néhány oldalamat megmutathattam volna, talán én lehettem volna a nyertes. Az én célom az volt, hogy az élő show-ig eljussak és megismerjenek. Ezt a célt biztosan elértem. A végére már azt is elhittem, hogy nyerhetek, így nyilván maradt bennem egy kis hiányérzet." Az énekes már csak azért is hihetett a végső sikerben, mert a versenytársai közül is sokan neki szurkoltak. "A 20 döntősből egy kivételével mindenki nekem szurkolt, és a stábból is sokan engem vártak az első helyre, mert azt érezték, hogy megérdemelném ezt a győzelmet."

Nézd meg Gájer Bálint egyik legemlékezetesebb produkcióját!

Bálint elárulta, hogy a műsor után egyetlen dologra vágyik igazán."Pihenni szeretnék. Nagyon fárasztó volt az utóbbi néhány hónap, mindannyian a saját korlátainkat feszegettük, és legyőztük önmagunkat. Nekem sokszor enni sem volt időm. Most szeretnék egy picit magamra figyelni és újból rendesen étkezni, több időt fordítani a barátaimra, a családomra és a kikapcsolódásra. És talán a barátnőmmel is el tudunk utazni néhány napra, elbújva a világ elől."

Az énekesnek máris vannak tervei a jövőre nézve. "Szeretnék Caramellel továbbra is együtt dolgozni. Nagy öröm, hogy ő volt a Mesterem, mert nagyon tisztelem őt, és szeretem a dallamvilágot, amit képvisel. Már megkértem, hogy írjon nekem egy dalt, de még nem kaptam tőle ígéretet erre."

Forrás: TV2
Forrás: TV2

Bálint élete - annak ellenére, hogy második lett - biztosan végleg megváltozik, hiszen megismerte őt az ország, hatalmas nyilvánosságot kapott. "Biztosan abbahagyom a tanítást és teljes erővel a karrieremre koncentrálok. Eddig mindig csapatban dolgoztam, de most szólóénekesként szeretnék színpadra állni. Biztosan lesz lemezem és sok koncertem és azt remélem, hogy a második helyezés ellenére is sikeres szólókarrier vár rám."

A TV2 sztárja fél, hogy belerokkan A Nagy Duettbehttp://www.life.hu/legykepben/20130125-papp-gergo-az-aktiv-musorvezetoje-a-nagy-duett-versenyzoje-szerint.htmlMinden pénzét elszórta és éhezik az RTL Klub felfedezettjehttp://www.life.hu/legykepben/20130125-minden-penzet-elszorta-bulikra-es-nokre-az-rtl-klub-felfedezettje.htmlMegszabadult ruháitól a fiatal magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130125-hien-a-vietnami-szarmazasu-enekesno-levetkozott-uj-klipjeben.htmlLesz folytatása a Voice-nak a TV2-nhttp://www.life.hu/legykepben/20130125-lesz-folytatasa-a-voice-tehetsegkutato-musornak-a-tv2n-indul-a.htmlPornószínésznővel jár az ismert sportolóhttp://www.life.hu/legykepben/20130125-pornoszinesznovel-jar-a-tobbszoros-olimpiai-bajnok-uszo-michael-phelps-aki.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.