szépségkirálynő Dammak Jázmin várandós terhes Hosnyánszky Norbert vizilabdázó sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várandós Dammak Jázmin! A szépségkirálynő májusra várja első gyermekét vízilabdás kedvesével.

A 2008-as Miss Universe Hungary győztese és olimpikon vízilabdázó kedvese, Hosnyánszky Norbert májusra várják első közös gyermeküket. A fiatalok négy éve szerettek egymásba és azóta elválaszthatatlanok.

Forrás: Facebook/Dammak Jázmin
Forrás: Facebook/Dammak Jázmin

Mindig is egyetértettek abban, hogy szeretnének kisbabát, de ők maguk sem gondolták, hogy ilyen hamar megadatik nekik ez az öröm. A szépségkirálynő jól viseli a terhességet, bár az ilyenkor jellemző fáradékonyság azért őt is megviselte. A kicsi érkezése természetesen felforgatja a pár életét, de esküvőt egyelőre nem terveznek. "Most a pici a legfontosabb! Persze egyszer szeretnénk összeházasodni, de az biztos, hogy a kicsi érkezése előtt erre már nem kerül sor" - mondta a Blikknek a szépség.

Gyilkos kórral küzd Havas Henrikhttp://www.life.hu/legykepben/20130128-havas-henrik-az-rtl-klub-egykori-sztarja-borzalmas-muteten-esett.htmlMáris összekülönbözött A nagy duett sztárpárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130125-gorog-zita-magyar-modell-es-pataky-attila-az-edda-frontembere.htmlGájer Bálint: "Élhető életre vágyom"http://www.life.hu/legykepben/20130126-gajer-balint-a-voice-versenyzoje-ugy-erzi-hogy-mindenert-meg.htmlA TV2 sztárja fél, hogy belerokkan A Nagy Duettbehttp://www.life.hu/legykepben/20130125-papp-gergo-az-aktiv-musorvezetoje-a-nagy-duett-versenyzoje-szerint.htmlVV Cristofel két volt barátnője is a testéből élhttp://www.life.hu/legykepben/20130125-vv-cristofel-a-valo-vilag-sztarjanak-ket-volt-baratnoje-is.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.