Gesztesi: "Elváltunk, hogy jóban lehessünk Clauval"

TV2 műsorvezető A Nagy Duett színész Gesztesi Károly Liptai Claudia Csézy sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Faramuci helyzet alakult ki A Nagy Duettben, ahol Gesztesi Károlynak volt feleségével, Liptai Claudiával kell együtt dolgoznia, ő azonban nem bánja ezt - tudta meg a Life.hu.

Furcsa helyzetet teremtett az élet: az egykori sztárpár tagjai, Liptai Claudia és Gesztesi Károly ismét egy produkcióban szerepelnek, ám őket ez nem zavarja.

SuperTV2
SuperTV2


Liptai Claudia műsorvezetőként, míg volt férje versenyzőként fog a színpadra lépni, de a párost ez a helyzet nem hozza zavarba.
"Volt már ilyen, hiszen a válásunk után a Jóban Rosszban sorozatban is együtt kellett dolgoznunk. Ez azonban nem okozott sosem gondot, hiszen jó a viszonyunk. Valójában azért váltunk el, hogy jóban lehessünk" - szögezte le Gesztesi Károly, aki Csézy párjaként lép majd a SuperTV2 színpadára.

"Váratlanul ért a felkérés, de nagyon örülök neki, mert mindig örömet okoz, ha muzsikálhatok. Zongorázom, játszom szaxofonon, harmonikán és trombitán is. Az éneklés a legkevésbé erős oldalam, de áthidalom rekedtséggel" - nevetett a színész, aki örül annak, hogy épp Csézy lett a partnere. "Készen kaptuk egymást ebben a házasságban. Mindketten maximalisták vagyunk, addig fogjuk a dalainkat gyakorolni, míg tökéletessé nem válnak. És az erőnk valószínűleg az egyszerűségünkben, letisztultságunkban lesz" - jósolta meg Gesztesi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.