Király Linda: "Ijesztő ez a helyzet!"

TV2 A Nagy Duett Király Linda énekesnő sztár versenyző Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Noha tinédzser kora óta az éneklés az élete, Király Lindát mégis kihívások elé állította az új feladat, ami A Nagy Duettben vár rá. A Life.hu-nak elárulta, hogy miért.

"Számomra teljesen új, kihívásokkal teli ez a versenyhelyzet, amivel A Nagy Duett jár. Még sosem kellett helytállnom hasonló szituációban. Nem veszem lazára a szereplést, de igyekszem nem is igazi, véresen komoly versenyként felfogni" - árulta el Király Linda, aki ennek ellenére, személyes okokból is jó lehetőségnek érzi, hogy színpadra léphet a a SuperTV2 február 10-én induló showműsorában.

Fotó: SuperTV2
Fotó: SuperTV2

"Talán végre az emberek ezen a produkción keresztül megismernek engem. Sokszor úgy érezheti a közönség, hogy előkerülök egy szám erejéig, majd eltűnök, de most folyamatosan jelen lehetek, és még többet megmutathatok magamból, aminek nagyon örülök" - árulta el az énekesnő, akinek az is kihívást jelent, hogy Szabó Győző partnereként léphet színpadra. "Ő egy ízig-vérig dögös hangú pasi, macsó és nagyon jó színész. Viszont miatta azonnal ki kellett lépnem a komfortzónámból, mert ő egy rockosabb zenei világot képvisel. Vele énekelni kihívás, de állok elébe!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.