Zsidró Tamás TV2 A Nagy Duett énekesnő verseny sztár Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szandinak háromgyermekes anyaként is tökéletes az alakja. Az énekesnő a Life.hu-nak elárulta bombaformájának titkát.

Az énekesnő 37 évesen, háromgyermekes anyaként is kiváló formában van. A Nagy Duett versenyzője elárulta, hogy a rendszeres sportnak köszönheti lenyűgöző alakját. ""Nem tudok sport nélkül élni. Amióta az eszemet tudom, mozgok valamit. Vívtam, futottam, lovagoltam, dzsúdóztam, és a mai napig is heti háromszor mozgok. Ha másra nincs időm, az otthon lévő két súlyzómmal formálom a testem" - mesélte az énekesnő hozzátéve, hogy a másik titok az étkezésében rejlik.

Forrás: http://szandi.eu
Forrás: http://szandi.eu

Kattints a képre a fotókért: Szandi gyerekkorától napjainkig!

"Mindent eszem, de csak mértékkel. Minden nap fogyasztok édességet is, és van, hogy este nyolc óra után vacsorázik a család, de arra mindig odafigyelek, hogy ne egyek túl sokat" - mondta Szandi, aki profiként, Zsidró Tamás partnereként áll majd A Nagy Duett színpadára. A sztárpár tagjai már ismerték egymást, hiszen a Hal a tortán című műsorban egy héten keresztül együtt forgattak. Most azonban teljesen új helyzetben kell helytállniuk.

Fotó: SuperTV2
Fotó: SuperTV2

"Kicsit nehezebb dolgom van, mint sok más profi versenytársamnak, hiszen Tamás nem színpadi ember, ezért nagyon izgul. Nem tudom, hogy mit fog kihozni belőle az élő show, a rengeteg néző, az egész versenyhelyzet, de én azon leszek, hogy a 24 éves színpadi rutinommal segítsek neki feloldódni a színpadon. Ez ugyan csak egy játék, de egyben verseny is és szeretnénk jól teljesíteni" - árulta el az énekesnő, aki azonban úgy érzi, hogy duettpartnerével sok közös van bennük. "Nagyon örülök, hogy Tamás lett a párom, hiszen ő is nagycsaládos, akárcsak én, és ennek köszönhetően is jól megértjük egymást. Amikor kiderült, hogy ő lesz a partnerem, azonnal meghívtuk vendégségbe, és ott helyben kitaláltuk és lepróbáltuk az első dalunkat. Már az első próba biztató volt, jó páros leszünk" - tette hozzá az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.