műtét TV2 Megasztár égési seb sztár Mujahid Zoli énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szétégett Mujahid Zoli arca. A Megasztár egykori versenyzője a bőrét elcsúfító sebhelyektől akart megszabadulni, ezért vállalta a fájdalmas beavatkozást.

Szétégett Mujahid Zoli arca, ő azonban maga egyezett bele ebbe, mert szeretett volna megszabadulni az arcát elcsúfító hegektől. Ennek pedig egyetlen módja volt: ez a rettenetesen fájdalmas és drasztikus műtét.

Fotó: Baksa Norbert
Fotó: Baksa Norbert

A Megasztár egykori felfedezettje tinédzser kora óta szenvedett először az arcát ellepő aknéktól, majd miután azok gyógyszeres kezeléssel elmúltak, a helyettük megjelent sebhelyektől. Végül egy barátja mesélt neki egy lézeres műtéti eljárásról, amellyel végleg meggyógyulhat. "A kezelés alatt érzéstelenítés után több mint száz tűszúrással és lézer segítségével újítják meg az arcon a bőrt. Ez olyan érzés másnap, mintha az ember napozna, és súlyos égési sérüléseket szenvedne. Nagyon csúnya piros, és arról nem is beszélek, hogy még aludni is alig bírok a kezelés után, annyira fáj. Négy-öt napig nem is mehetek az utcára, nehogy elfertőződjön az arcom" - árulta el a Blikknek Zoli.

A zsűriben folytatja a Szombat esti láz egykori versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130128-szombat-esti-laz-musorvezetoi-lilu-es-csonka-andras-keleti.htmlCsak Pákót nem engedték be Afrikába!http://www.life.hu/legykepben/20130128-pako-budapest-bamako-rally-nem-volt-vizuma-afrikaba-nem-engedtek.htmlBejelentette visszavonulását Ördög Nórahttp://www.life.hu/legykepben/20130128-ordog-nora-az-rtl-klub-musorvezetoje-bejelentette-visszavonulasat-a-szombat.htmlGesztesi: "Elváltunk, hogy jóban lehessünk Clauval"http://www.life.hu/legykepben/20130128-gesztesi-karoly-magyar-szinesz-liptai-claudia-a-tv2-sztarjarol-azert.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.