nyertes győztes Pál Dénes TV2 The Voice sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába lett ő a Voice nyertese, Magyarország hangja, mégis sokszor egyedül érzi magát Pál Dénes. Az énekes a Life.hu-nak elmondta, hogy - a hatalmas felhajtás ellenére - a múlt hét pénteki döntő másnapját is magányosan töltötte. Épp ezért arra vágyik, hogy olyan párra találjon, aki minden helyzetben mellette áll és megérti őt.

Új sorozat a Life.hu-n: 3 perc azzal a sztárral, akiről mindenki beszél


Hogyan telt a Voice döntője utáni másnapod?

Furcsán. Nem volt jó érzés, hogy a döntő és az azt követő buli után, szombaton hirtelen egyedül ültem a szállodai szobámban. A szüleim már visszautaztak Miskolcra, én pedig magamra maradtam a gondolataimmal.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

További fotókért kattints a képre!

Magányos vagy?

Kicsit. A barátaim és a családom mellettem állnak, de annak is örülnék, ha lenne mellettem valaki, aki megért, aki jól kezel, és segít abban, hogy a siker ellenére önmagam maradjak. Rengeteg ajánlkozó levelet, szerelmes verset kapok hölgyektől, de ezekkel valahogy nem tudok mit kezdeni.

Milyen lány lenne számodra az ideális partner?

Nagyon óvatos vagyok párválasztás területén, főleg most. Félek attól, hogy ha egy rajongóm lenne a párom, nem engem, Pál Dénest, az embert szeretné meg, hanem az illúziót, amit a képernyőn keresztül látott. Azt se bánnám, ha a jövendőbelim nem is tudná, hogy ki vagyok. A leendő kedvesemnek okosnak kell lennie, hogy tudja kezelni a körülöttem lévő felhajtást, a felpörgetett életmódot. Ugyanakkor olyan párra vágyom, aki megért és kiegészít, tűzről pattant, van véleménye, és ha kell, vitatkozik velem. Valószínűleg nem olyan félénk személyiség lesz, mint amilyen én vagyok, mert akkor nagyon unalmas lenne a kapcsolatunk.

Te milyen alkat vagy? Megbízható vagy csapodár típus?

Sosem csaltam meg a barátnőimet és én sem tudok arról, hogy engem megcsaltak volna. Én ezt egy párkapcsolatban így érzem fairnek.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

További fotókért kattints a képre!

Lehetett látni, hogy a döntők során több kilót fogytál és érezhetően elfáradtál. Visszavettél a tempóból?

Egyelőre nem. A Voice végeztével egyik stúdióból a másikba csöppentem szinte minden átmenet nélkül, hiszen kezdődtek az Eurovíziós Dalfesztivál hazai elődöntőjének előkészületei. Az elmúlt hetek során fizikailag és lelkileg is kimerültem, de nem bánom. A rajongóim szeretete és visszajelzései általában erőt adnak, hogy átlendüljek a holtponton. Így volt ez a Voice során is, amikor időnként mélypontra kerültem a fáradtság miatt, magamba zuhantam. Ha pedig támaszra volt szükségem, az édesanyámat hívtam fel. Nagyon hasonlóak vagyunk, így ő tud nekem a leginkább segíteni a szavaival.

A szüleid mindig is hittek a tehetségedben?

Nem. 5 éve kezdtem el énekelni, és amikor megmutattam a szüleimnek, mit tudok, ők úgy érezték, hogy ezt nem szabadna folytatnom, legfeljebb a négy fal között. Szerették volna, ha a tanulásra koncentrálok, és legfeljebb magamnak énekelgetek. Szerencsére azonban ezt nem árulták el nekem, nem vették el a kedvemet, és most már nagyon büszkék rám.

Alapjaiban megváltozott az életed, hiszen Miskolcról Budapestre költöztél és egy csapásra ismertté váltál. Mire vágysz most?

Szeretnék az eddigi, átmeneti szállásom után egy otthont, ahol kialakíthatom a saját életteremet. Épp most keresek albérletet, mert a pénzemet nem szeretném egyelőre elkölteni. Hosszú távon célom, hogy legyen a fővárosban egy saját lakásom, de csak akkor vágok bele, ha már megteremtettem az anyagi biztonságomat. Nem szórom a pénzt, szeretek előre tervezni. Egyelőre csak arra fogok költeni, hogy a családommal egy kicsit elutazhassak pihenni.

Dénes legközelebb az Eurovíziós Dalverseny hazai elődöntőjében, február 2-án lép színpadra az aliglátó Agárdi Szilvivel, aki a Voice párbajában is duettpartnere volt.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.