Hujber Ferenc csók MTVA Mészáros Árpád Zsolt A Dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Furcsa felvétel került ki a netre A Dal című műsor főpróbájáról. A videón tisztán látszik, hogy Hujber Ferenc és Mészáros Árpád Zsolt kemény, férfias csókolózással zárják Karel Gott Lady Karnevál című slágerét.

Ha valóban látható lesz a csók a műsorban, az bizony merész húzás a közszolgálati adótól, még úgy is, hogy nem csöpög az erotikától: a két színész inkább Brezsnyevet parodizálta a koreográfia részeként. Az MTVA a biztonság kedvéért azért kirakja a 12-es karikát a műsor ezen részére - tudta meg a Blikk, amely közzétette a felvételt.


Hujber Ferenc

Mészáros Árpád Zsolt megerősítette a lapnak: valóban élőben csókolózik majd Hujberrel, hozzátéve, hogy természetesen nem meleg; sok férfival került már hasonló közelségbe a színpadon, de ettől még "azon az oldalon áll, ahol szeretne".

A Dal című műsorban dől majd el, kit küld Magyarország az ötvennyolcadik Eurovíziós Dalfesztiválra. A döntőt, amely május közepén lesz Malmőben, élőben közvetíti a köztévé. Magyarország az utóbbi években még a dobogó közelébe sem jutott. Többször felmerült: ennek az az oka, hogy a hazai produkciók egyszerűen túl komolyan veszik magukat, míg maga a fesztivál egyre inkább a viccről szól. A Blikk videója alapján úgy tűnik, ennek vége, azaz legalább egy poénos előadás már biztosan lesz a műsorban. Ki tudja, talán megfogadták a Mocsok 1 Kölykök tanácsát - a rapformáció egyik tagja a Life.hu-nak azt mondta, a Pa-Dö-Dőt, esetleg a botrányos Soerii & Poolek párost kellene kiküldeni, és biztosan benne lennénk a top 10-ben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.