plasztikai műtét Kocsis Tibor X-Faktor fül énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kocsis Tibor megműttette elálló füleit. Az énekes sokáig gondolkozott rajta, vajon kés alá feküdjön-e, vagy sem, de végül a plasztikai műtét mellett döntött.

Az operáció már hetekkel ezelőtt megvolt, de Tibi nem szeretett volna a nyilvánosság elé állni mindaddig, amíg ő maga nem látta a végeredményt. Az RTL Klub tehetségkutatójának győztese bevallotta, hogy már nem bírta elviselni a rengeteg kritikát, amit a fülei miatt kapott.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Leginkább a fotózásoknál és a kameráknál zavart a dolog. Amikor visszanéztem magam, nem tetszett annyira a látvány, de már szerencsére megoldódott a probléma. Nagyon jól bírtam a műtétet, én is meglepődtem magamon. Különösebben nem zavart és nem is fájt, az első éjszaka viszont nehéz volt" - mondta az RTL Klubnak az énekes, aki hallójárat-gyulladásának kezelésével kombinálta össze az esztétikai beavatkozást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.