Kimondták a sztárpár válását

TV2 válás Fekete Dávid Cserpes Laura TV2 Megasztár celeb sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Furcsa helyzetet teremtett az élet. Alighogy kimondták Cserpes Laura és Fekete Dávid válását, a fiatalok máris összefutottak a legnagyobb hazai gálán. A Megasztár egykori győztese a Life.hu-nak elárulta: fáj még neki, ha volt feleségével találkozik.

Válásuk óta először találkozott egymással Cserpes Laura és Fekete Dávid, akik a legnagyobb hazai gálán futottak össze.

Forrás: RTL Sajtóklub; Facebook
Forrás: RTL Sajtóklub; Facebook


"Épp két hete mondták ki a válásunkat, így még elég friss az élmény. Furcsa kicsit Laurával így találkozni. Nyilván megérint, hogy látom, és úgy találkozunk, hogy már nem vagyunk férj és feleség, de ahogy halad az idő, lassan begyógyulnak a fájó sebek. Nincs bennem vele szemben semmi harag, így most, hogy összefutottunk, csak jó szórakozást kívántam neki" - árulta el Dávid, aki a rendezvényre már új partnerével, Nórival érkezett.

"Nem szerelem ez, hanem szoros munkakapcsolat. Nóri a Megasztár 6. szériájában tűnt fel, és a munka hozott össze minket. Rakonczai Viktor javaslatára közös duettet vettünk fel, és több közös fellépésünk is lesz. Most, hogy egyedülálló lettem, adta magát, hogy együtt jövünk erre a rendezvényre" - tisztázta a helyzetet az énekes.

Hiányzik a szerelem a műsorvezető életébőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130201-gianni-imadja-a-kavet-es-akar-agyba-is-viszi-szerelmenek.htmlVisszavonult Balzsay Károly ökölvívóhttp://www.life.hu/legykepben/20130204-visszavonul-balzsay-karoly-a-boksz-vilagszervezet-wbo-es-a-boksz.htmlKislánya lesz a Jóban Rosszban sztárpárjánakhttp://www.life.hu/legykepben/20130204-kondakor-zsofinak-es-kembe-sorellnek-a-joban-rosszban-sztarparjanak-nyar.htmlVV Béci megmutatta várandós feleségéthttp://www.life.hu/legykepben/20130203-vv-beci-megmutatta-varandos-kedveset.htmlElrontotta a dal szövegét a színpadon a magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130204-tatar-csilla-musorvezeto-merget-ivott-karda-bea-enekesno-elrontotta-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.