Berkes Olivér TV2 Justin Bieber The Voice sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Justin Bieberrel találkozik február végén Berkes Olivér. A Voice egykori versenyzője igazi rajongója a tinisztárnak, így előre örül, hogy élőben is láthatja őt - tudta meg a Life.hu.  

Berkes Olivér lelkes rajongója Justin Biebernek, így érthető módon nagyon örült annak a váratlan lehetőségnek, hogy személyesen is találkozhat a világsztárral.

"Justin fiatal kora ellenére már sokat letett az asztalra, és igazi munkamániás, amiért nagyon becsülöm. El sem hiszem, hogy birminghami koncertjén élőben láthatom őt" - árulta el a Voice énekese, akinek élményeit kamera is rögzíti majd. "Abban reménykedem, hogy a kulisszák mögé is bepillanthatok, és talán Justinnal is találkozhatok" - tette hozzá.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Annak ellenére, hogy Olivér nem nyerte meg a Voice-t, hiszen az elődöntőben Caramel tőle vett búcsút, a fiatal énekes karrierje beindulni látszik, hamarosan saját dallal jelentkezik. "A döntő után két hétig nagy volt körülöttünk a csend. Pihentem és most teljes erővel vetettem bele magam a munkába. Már az első dalom utómunkálatainál tartunk. Remélem, hogy hamarosan berobban a köztudatba" - bizakodott Olivér.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!



Bereczki imázsrombolónak tartja Dopemanthttp://www.life.hu/legykepben/20130211-szinetar-dora-a-nagy-duett-enekesno-volt-ferje-szerint-dopeman.htmlBejelentette lemondását XVI. Benedek pápahttp://www.life.hu/legykepben/20130211-lemondott-a-85-eves-xvi-benedek-papa-aki-idos-korara.htmlBeindult az élete az X-Faktor győztesénekhttp://www.life.hu/legykepben/20130208-olah-gergo-xfaktor-gyoztesenek-nincs-szabadideje-miota-budapestre-koltozott.htmlMostohája kínozta Szita Bencéthttp://www.life.hu/legykepben/20130211-szita-bencet-a-mostohaja-kinozta-elore-megtervezte-a-kisfiu-kivegzeset.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.