Görög Zita TV2 A Nagy Duett Pataky Attila sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak ellenére, hogy vasárnap kiestek A Nagy Duettből, Görög Zita és Pataky Attila mégis újra színpadra állnak.

Görög Zita és Pataky Attila is úgy érzik, hogy katasztrofálisan sikerült a vasárnapi, A Nagy Duett-beli szereplésük. Ennek ellenére azt tervezik, hogy újra színpadra állnak. "Az volt a titkos vágyam, hogy az ötödik adásig eljussunk, amikor is elénekeltünk volna együtt egy szép lassú Edda-dalt, de erre nem volt már mód. Viszont eldöntöttük, hogy egy Edda koncerten mindenképp énekelünk még együtt, és ott minden olyan dal elhangzik majd, amivel itt, A Nagy Duettben készültünk, de már nem tudunk a közönség elé állni" - mondta Görög Zita.

Fotó: SuperTV2
Fotó: SuperTV2

"Sajnálom, hogy Zita nem mutathatta meg, mit tud, de lesz rá alkalma" - tette hozzá Pataky, aki részben saját magát okolja, amiért kiestek, ugyanis ő ragaszkodott ahhoz, hogy A Nagy Duett első adásában rappeljenek. Az Edda Művek frontembere bevallotta, teljesen új helyzet elé állította a produkció, ami még őt is meglepte. "Nagyon zavart a zsűri, mert ahogy kiléptem a színpadra, szembesültem vele, hogy régi jó cimborák ülnek ott, akik ítéletet mondanak rólam. Ha ma megkérdeznél, hogy vállalom- e a szereplést, azt mondanám, hogy nem."

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.